Οι Φορτιστές του ομίλου EUNICE στην 87η ΔΕΘ

Οι Φορτιστές του ομίλου EUNICE στην 87η ΔΕΘ

Η καινοτόμα δράση του Ομίλου, μετατρέπει την Ελλάδα σε πρωτοπόρο της  ηλεκτροκίνησης.

NEW_eunice2

Sponsored content

Στο πλαίσιο της 87
ης ΔΕΘ ο Όμιλος  Eunice δίνει το παρόν, συμμετέχοντας στο Περίπτερο 13, Stand 10 συνεργαζόμενος με το Κέντρο Ικανοτήτων I4byDesign, με την παρουσίαση δύο δίπριζων φορτιστών Eunice & Joltie, όπου το κοινό θα έχει την δυνατότητα να τους δει από κοντά και να λάβει επί τόπου περισσότερες πληροφορίες από ειδικά καταρτισμένα στελέχη.  

Με αφορμή μάλιστα την Παγκόσμια Ημέρα Ηλεκτροκίνησης, στις 9 Σεπτεμβρίου, η οποία αποτελεί μια έμπρακτη αναγνώριση της αξίας της  χρήσης ηλεκτρικής ενέργειας στον τομέα των μεταφορών, ο Όμιλος Eunice στηριζόμενος στη σημασία της βιώσιμης κινητικότητας και της ανάγκης για συλλογική αλλαγή κουλτούρας και νοοτροπίας, κατέχει πρωτοποριακή θέση στην Ελλάδα σχεδιάζοντας και κατασκευάζοντας σύγχρονους φορτιστές υψηλών προδιαγραφών για όλους τους τύπους ηλεκτρικών οχημάτων.

Ο Όμιλος, εκτός από τον δημοφιλή δίπριζο φορτιστή του EEG-2S-22P αλλά και τον μονόπριζο EEG-1S-22W, αναπτύσσει πλέον και το νέο κυλινδρικό φορτιστή μονής ή διπλής εξόδου - Κυλινδρικός AC Φορτιστής, ο οποίος είναι ιδανικός για δημόσιους χώρους και τοποθετήσεις σε πεζοδρόμια, φέρνοντας μια νέα εποχή στη φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων. Οι φορτιστές  Eunice διακρίνονται για τη βιωσιμότητα και την ανθεκτικότητά τους, καθώς μπορούν να συντηρηθούν εύκολα και οικονομικά, ενώ υποστηρίζουν τα πιο σύγχρονα πρωτόκολλα επικοινωνίας OCPP, με τον Όμιλο να συμμετέχει στη μεγαλύτερη επιτροπή παγκοσμίως σχετικά με τα πρωτόκολλα επικοινωνίας της ηλεκτροκίνησηςτη διεθνή επιτροπή Open Charge Alliance, όπως επίσης να αποτελεί τον πρώτο ελληνικό όμιλο που έχει λάβει την πιστοποίηση των  κατασκευαστών του διεθνούς δικτύου Hubject.

Μιλάμε, δηλαδή, για τους πρώτους φορτιστές ελληνικής παραγωγής, όπου η παραγωγική διαδικασία υπόκειται σε αυστηρό ποιοτικό έλεγχο και υλοποιείται υπό τις βέλτιστες δυνατές προϋποθέσεις. Μάλιστα, η μονάδα παραγωγής των φορτιστών χρησιμοποιεί εξελιγμένα συστήματα σχεδιασμού και διαθέτει πλήρως καθετοποιημένη γραμμή παραγωγής, με διαδικασίες πιστοποιημένες κατά ISO 9001: 2015.

all-chargers__1_

Αξίζει να αναφερθεί το ευέλικτο δίκτυο συνεργατών του ομίλου σ’ όλη την Ελλάδα, ως προς την ικανοποίηση των σύνθετων τεχνικών απαιτήσεων που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια της λειτουργίας τους.

Στρατηγική προτεραιότητα του ομίλου Eunice Energy Group είναι να παρέχει ένα ολοκληρωμένο φάσμα προϊόντων & υπηρεσιών ηλεκτροκίνησης, με γνώμονα την κάλυψη όλων των απαιτήσεων και την άμεση και ευέλικτη προσαρμογή στις ανάγκες του κάθε ενδιαφερόμενου. Η ευρεία γκάμα των  προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει ο Όμιλος  προβλέπει την εγκατάσταση, την λειτουργία, τη συντήρηση και την επισκευή των φορτιστών, αλλά και την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και γενικότερης υποστήριξης μετά την πώληση, προσφέροντας Υπηρεσίες 360º.Πιο συγκεκριμένα, ο Όμιλος δίνει μεγάλη έμφαση στην πραγματοποίηση των απαραίτητων ενημερώσεων και εξ αποστάσεως αναβαθμίσεων, ώστε να αντιμετωπίζονται αμέσως οι τυχόν δυσκολίες. Δεν μπορεί να μην αναφερθεί ότι οι πρωτοποριακές τεχνολογίες φόρτισης σχεδιάζονται και κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου στις ιδιόκτητες βιομηχανικές εγκαταστάσεις του ομίλου στη Μάνδρα Αττικής.

Σήμερα τα μεγαλύτερα δίκτυα ηλεκτροκίνησης  εμπιστεύονται τους ελληνικούς φορτιστές Eunice αριθμώντας ήδη περισσότερες από 2.000  δημόσιες εγκαταστάσεις, από επαγγελματικούς χώρους και ξενοδοχεία έως super markets, δημόσια κτήρια, κ.α., αποτελώντας τους δημοφιλέστερους φορτιστές δημόσιας χρήσης στην Ελλάδα.

Οι φορτιστές Eunice έχουν τοποθετηθεί σε δημόσια σημεία πολλών νησιών του Αιγαίου, όπως για παράδειγμα στη Νάξο, όπου εγκαταστάθηκαν φορτιστές, στο πλαίσιο του έργου Naxos Smart Island, σε συνεργασία με την Amazon Web Services, στην Κύθνο, όπου φιλοξενείται ένα από τα εκτενέστερα δίκτυα κοινόχρηστων σταθμών φόρτισης, αλλά και στην Αστυπάλαια, με τη μεγαλύτερη συγκέντρωση δημόσιων φορτιστών ανά κάτοικο στην Ελλάδα, καθώς και σε άλλα νησιά της χώρας μας. Φορτιστές έχουν εγκατασταθεί και στην Τήλο, ως μέρος του βραβευμένου έργου του ομίλου  S4S TILOS, καταστώντας το νησί αυτόνομο και ανεξάρτητο.

Ταυτόχρονα, οι φορτιστές Eunice επεκτείνονται δυναμικά και στο εξωτερικό. Μέσω της εταιρίας ηλεκτροκίνησης Joltie, θυγατρικής του ομίλου, η εγκατάσταση των φορτιστών αναπτύσσεται ραγδαία στην γειτονική μας Κύπρο. Ακόμα, οι φορτιστές Eunice έχουν εγκατασταθεί σε σημεία δημόσιας φόρτισης στην χώρα της Βουλγαρίας

Σημαντικό να αναφερθεί ότι ο όμιλος πλέον προσφέρει ολιστική λύση καθώς πέρα των παραπάνω φορτιστών παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις οικιακής και υπερταχείας φόρτισης (DC) καλύπτοντας, έτσι, μια ευρεία γκάμα αναγκών από 7kW – 240kW. 

Σχετικά με την επιδότηση τους μέσω των προγραμμάτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, οι φορτιστές οικιακής χρήσης εντάσσονται στην λίστα πλήρως επιλέξιμων φορτιστών του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2» ενώ οι φορτιστές δημόσιας φόρτισης εντάσσονται στο πλαίσιο του προγράμματος «ΦΟΡΤΙΖΩ ΠΑΝΤΟΥ» με πολλαπλές επιλογές επιδότησης.

Έχει μεγάλη σημασία να αναλογιστούμε τα πολλαπλά οφέλη για την οικονομία, την κοινωνία, το περιβάλλον καθώς και για τον ίδιο τον άνθρωπο, που έχουν οι συστηματικές επενδύσεις στο πεδίο των ηλεκτρικών οχημάτων μηδενικών εκπομπών και να γνωρίσουμε καινοτόμες επενδυτικές προσπάθειες που πραγματοποιούνται στη χώρα μας. Ο όμιλος Eunice  παράγει και επενδύει στην καθαρή, πράσινη ενέργεια αποκλειστικά από ανανεώσιμες πηγές και έχοντας την καινοτομία στο επίκεντρο του, διαδραματίζει ηγετικό ρόλο στους αναδυόμενους τομείς της έξυπνης διαχείρισης ενέργειας και ειδικότερα της ηλεκτροκίνησης συμβάλλοντας στην βιωσιμότητα του πλανήτη μας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης