Παπαστράτος: Ο πιο ελκυστικός εργοδότης στην Ελλάδα για το 2023 για 3η συνεχή χρονιά

Παπαστράτος: Ο πιο ελκυστικός εργοδότης στην Ελλάδα για το 2023 για 3η συνεχή χρονιά

Η Παπαστράτος αναδείχθηκε ο πιο ελκυστικός εργοδότης στην Ελλάδα για 3η συνεχή χρονιά, σύμφωνα με την τελευταία έρευνα Employer Brand που πραγματοποίησε η Randstad για το 2023

papastratos
Με περισσότερους από 163.000 συμμετέχοντες και 6.022 ερωτηθείσες εταιρείες σε 32 αγορές, η Έρευνα Randstad Employer Brand (REBR) αποτελεί την πιο πλήρη και ανεξάρτητη αξιολόγηση της εικόνας, της αναγνωσιμότητας και της ελκυστικότητας των εργοδοτών, σε διεθνή κλίμακα.

Ως μία εταιρεία που τοποθετεί διαχρονικά στον πυρήνα της τους ανθρώπους της, η Παπαστράτος βρέθηκε στην κορυφή της σχετικής κατάταξης και το 2023. Η δυναμική αναπτυξιακή της πορεία την καθιστούν έναν εργοδότη επιλογής που δημιουργεί συνεχώς νέες θέσεις εργασίας, εξελίσσει σταθερά τους ανθρώπους της και καλλιεργεί μία κουλτούρα ανοιχτού διαλόγου, ισότητας και συμπερίληψης.

Δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και εξέλιξη των εργαζομένων

Έχοντας προχωρήσει σε έναν μετασχηματισμό - ορόσημο με στόχο μία Ελλάδα χωρίς τσιγάρο, η Παπαστράτος επενδύει σταθερά στην Ελλάδα, την εργασία και την ανάπτυξη των ανθρώπων της.
• Το 2023 ανακοίνωσε νέα επένδυση 200 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία οδήγησε στη δημιουργία 300 νέων θέσεων εργασίας.
• Τον τελευταίο χρόνο έχει πραγματοποιήσει 100.000 ώρες για την ενδυνάμωση των ανθρώπων της μέσω εκπαιδευτικών προγραμμάτων reskilling και upskilling σε νέες τεχνολογίες.

Ισότητα και συμπερίληψη

H Παπαστράτος τοποθετεί την ισότητα και τη συμπερίληψη στην κορυφή των προτεραιοτήτων της για τους ανθρώπους της ως:

Κλείσιμο
• Η πρώτη και μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που λαμβάνει σταθερά, από το 2019 μέχρι σήμερα, τη διεθνή πιστοποίηση ίσων αμοιβών “Equal Salary Certification”.
• Ένας οργανισμός που έχει καλύψει το 41% των υψηλόβαθμων διευθυντικών και διοικητικών θέσεων της με γυναίκες, έναν χρόνο νωρίτερα από την αρχική δέσμευσή του.
Μέλος της Χάρτας Διαφορετικότητας ήδη από το 2020 – ένα από πρώτα μέλη της - πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την προώθηση της διαφορετικότητας στις επιχειρήσεις.

Τέλος, η εταιρεία λειτουργεί με κουλτούρα ανοιχτού διαλόγου, η οποία βασίζεται στην ανοιχτότητα, την ειλικρίνεια και τη συστηματική ανατροφοδότηση. Χάρη σε αυτήν, εξελισσόμαστε όλοι μαζί προς το καλύτερο, με σεβασμό στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των ανθρώπων μας.

Μαρια-Πατακιουτη_Γενικη-Διευθυντρια-Ανθρωπων-και-Κουλτουρας-της-Παπαστρατος-και-ΝΑ-Ευρωπης-της-PMI


Με αφορμή τη νέα αυτή διάκριση από την Randstad, η Μαρία Πατακιούτη, Γενική Διευθύντρια Ανθρώπων και Κουλτούρας της Παπαστράτος και Ν.Α. Ευρώπης της PMI, δήλωσε: «Στην Παπαστράτος, ως ένας διαχρονικά υπεύθυνος εργοδότης επιλογής, επενδύουμε σταθερά στην ανάπτυξη των ταλέντων και των ικανοτήτων των ανθρώπων μας, και δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στη συνεχή εκπαίδευση και κατάρτισή τους. Παράλληλα, εστιάζουμε στη δημιουργία ενός σύγχρονου και υγιούς εργασιακού περιβάλλοντος, που διέπεται από τις αρχές της ισότητας και της συμπερίληψης και εμπνέει τους ανθρώπους μας να εξελίσσονται διαρκώς. Υλοποιούμε μια σειρά από προγράμματα που έχουν ως γνώμονα την προαγωγή της ευεξίας (well-being) στο πλαίσιο της εργασίας. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε καθημερινά προς το καλύτερο, για την αναβάθμιση και τη βελτίωση του εργασιακού μας περιβάλλοντος και είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις μεγάλες προκλήσεις του αύριο».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης