Είστε 25-39 ετών; Αυτός είναι ο τρόπος να αποκτήσετε το δικό σας σπίτι

Είστε 25-39 ετών; Αυτός είναι ο τρόπος να αποκτήσετε το δικό σας σπίτι

Το σπίτι είναι το καταφύγιο μας, το μέρος που μας εκφράζει και αντανακλά την προσωπικότητά μας. Εκεί χαιρόμαστε την παρέα των αγαπημένων μας, δημιουργούμε αναμνήσεις και περνάμε την καθημερινότητά μας, ονειρευόμαστε!

spitimou
Sponsored Content

Μπορεί να είναι ένα σπίτι πολύ μικρό ή λίγο μεγαλύτερο, παλιό ή νεότερο, «του κουτιού» ή ακατάστατο. Ένα σπίτι στο οποίο μένουμε καιρό ή μετακομίσαμε πρόσφατα, μόνοι μας ή με τον σύντροφό μας, με παιδιά, σκυλιά ή και τα δύο!
Όταν όμως το σπίτι είναι δικό μας, όλα είναι διαφορετικά. Κάθε τι που βάζεις σε αυτό το σπίτι, έχει μια άλλη γλύκα. Στο δικό μας σπίτι το ένα βήμα διαδέχεται το άλλο και όλα ξέρεις ότι είναι μια επένδυση σε κάτι δικό σου, μια επένδυση στο μέλλον σου.
Τώρα μπορείς να ζήσεις κι εσύ αυτή την εμπειρία πολύ πιο εύκολα, εφόσον είσαι νέος, νέα ή ζευγάρι ηλικίας 25 έως 39 ετών.

Το πρόγραμμα «Σπίτι μου» που συντονίζει και χρηματοδοτεί η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης, είναι μια μοναδική ευκαιρία. H Attica Bank συμμετέχει στο πρόγραμμα, προσφέροντας το συγκεκριμένο στεγαστικό δάνειο με πολύ ανταγωνιστικό επιτόκιο, άμεση κι ευέλικτη εξυπηρέτηση από το δίκτυο καταστημάτων της Τράπεζας χωρίς ραντεβού, με πολύ γρήγορη επεξεργασία του σχετικού αιτήματος, καθώς και μια σειρά μοναδικών προνομίων.
Πιο συγκεκριμένα, τo πρόγραμμα «Σπίτι μου» έχει τα εξής μοναδικά χαρακτηριστικά:
Κλείσιμο
  • - Μέγιστο ποσό δανείου €150.000, το οποίο μπορεί να καλύπτει έως και το 90% της αξίας του συμβολαίου αγοράς
  • - Διάρκεια δανείου έως 30 έτη
  • - Μηδενικό επιτόκιο για το 75% του κεφαλαίου του δανείου, το μέρος δηλαδή που χρηματοδοτείται από τη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης
  • - Για το 25% του κεφαλαίου του δανείου, το μέρος δηλαδή που χρηματοδοτείται από την Αttica Bank, προσφέρεται προνομιακό κυμαινόμενο επιτόκιο
  • - Απαλλαγή από την εισφορά του Ν.128/75 καθώς και από τα έξοδα εξέτασης δανείου

Το σπίτι που θα επιλέξετε πρέπει να έχει ανεγερθεί τουλάχιστον πριν από δεκαπέντε χρόνια. Οι δικαιούχοι πρέπει να είναι μεταξύ 25 – 39 ετών, να μην διαθέτουν ήδη ακίνητο κατάλληλο για κατοικία, με κατώτατο εισοδηματικό όριο τις €10.000 και ανώτερο τις €16.000 για άγαμο & €24.000 οικογενειακό εισόδημα, προσαυξανόμενο κατά €3.000 ανά παιδί, για ζευγάρια και οικογένειες.

Δείτε αν ανήκετε στους δικαιούχους

Επιλέγοντας την Attica Bank, έχετε την ευκαιρία να επωφεληθείτε από την προσωποποιημένη εξυπηρέτηση και τις άμεσες διαδικασίες χωρίς ραντεβού.

Αρκεί μία επίσκεψη σε οποιοδήποτε κατάστημα Attica Bank, για να ενημερωθείτε αναλυτικά και να διαμορφώσετε με την κατάλληλη βοήθεια την αίτησή σας.

Παράλληλα, η Attica Bank προσφέρει μοναδικά προνόμια σε όλους τους νέους δικαιούχους του προγράμματος που θα λάβουν το στεγαστικό τους δάνειο από την Τράπεζα, όπως τη δυνατότητα άμεσης έκδοσης της πιστωτικής κάρτας Attica Card Visa, χωρίς έξοδα συνδρομής, την παροχή εκπτώσεων σε συμβόλαια πυρός και ζωής για τον δανειολήπτη και τη δυνατότητα ενεργειακής αναβάθμισης του σπιτιού, μέσω του εξειδικευμένου καταναλωτικού δανείου Attica Eco Λύσεις.

Μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα «Σπίτι μου» στο www.atticabank.gr, στο 210 3669000 και στο δίκτυο καταστημάτων Attica Bank.

H υποστηριζόμενη χρηματοδότηση πραγματοποιείται από το Πρόγραμμα «Σπίτι μου» που διαχειρίζεται η Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα Α.Ε. με πόρους που χρηματοδοτούνται εξ ολοκλήρου από τη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης