Τζένιφερ Γκέιτς: Η 26χρονη κόρη του Μπιλ Γκέιτς με την αμύθητη περιουσία – Πού επενδύει

Τζένιφερ Γκέιτς: Η 26χρονη κόρη του Μπιλ Γκέιτς με την αμύθητη περιουσία – Πού επενδύει

Τι δηλώνει για τον δισεκατομμυριούχο πατέρα της και την αμύθητη περιουσία που πρόκειται να κληρονομήσει

Screenshot_11
Η Τζένιφερ Γκέιτς είναι η μεγαλύτερη κόρη του διάσημου επιχειρηματία Μπιλ Γκέιτς και της πρώην συζύγου του, Μελίντα. Η 26χρονη έχει και άλλα δύο μικρότερα αδέλφια, τον Ρόρι και τη Φοίβη.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η Τζένιφερ είχε αποκαλύψει για τον δισεκατομμυριούχο πατέρα της πως υπήρξε αρκετά προσεκτικός με την ανατροφή των παιδιών του. Μπορεί ο Μπιλ Γκέιτς να είναι ο ιδρυτής της Microsofthttps://www.newmoney.gr/roh/palmos-oikonomias/texnologia/microsoft-erchete-simantiki-enimerosi-sta-windows-11-ti-allazi/ ωστόσο, τα παιδιά του είχαν συγκεκριμένο χρονικό όριο για να χρησιμοποιήσουν ηλεκτρονικές συσκευές μέσα στην ημέρα, Μάλιστα, δεν τους επέτρεπε να έχουν το δικό τους κινητό μέχρι την ηλικία των 14.

Η Τζένιφερ και τα αδέλφια της φοίτησαν στο ίδιο σχολείο με τον δισεκατομμυριούχο πατέρα τους – το Λεϊκσάιντ, στο Σιάτλ. Εκείνη μάλιστα, το 2018, αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, με πτυχίο στην ανθρώπινη βιολογία. Στη συνέχεια, αποφάσισε να σπουδάσει στην Ιατρική σχολή Icahn στη Νέα Υόρκη.

Το πάθος της για τα άλογα
Η Τζένιφερ από μικρή λάτρευε την ιππασία και επενδύει σε αυτά. Πρώτη φορά ίππευσε σε ηλικία μόλις, 6 χρονών. Για να στηρίξει το πάθος της, ο πατέρας της ξεκίνησε να αγοράζει ακίνητα στο Γουέλινγκτον της Φλόριντα, μια από τις πιο δημοφιλείς περιοχές όπου συχνάζουν πλούσιοι ιππείς. Σημειώνεται μάλιστα, πως η περιουσία του Γκέιτς από την εν λόγω αγορά μειώθηκε κατά 37 εκατομμύρια δολάρια.

Ένα από τα αγαπημένα της άλογα είναι ο Άλεξ. «Είναι πολύ γλυκός, ήρεμος, αλλά μπορεί επίσης, να τρέξει πολύ γρήγορα, οπότε είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη μαζί του», ανέφερε χαρακτηριστικά. Η 24χρονη όλα αυτά τα χρόνια, έχει αγωνιστεί εναντίον της Ιβ Τζομπς – κόρης του Στιβ Τζομπς, καθώς και άλλων διάσημων.

Κλείσιμο
Η αμύθητη περιουσία
Το 2011, ο Μπιλ Γκέιτς είχε δηλώσει πως θα πρέπει τα παιδιά του να βρουν μόνα τους τον τρόπο για να συντηρήσουν τον εαυτό τους και για τον λόγο αυτό καθένας τους θα λάβει ένα «μικρό» μόνο μέρος από την αμύθητη περιουσία του.


«Γεννήθηκα μέσα σε μια οικογένεια που μου έχει προσφέρει τεράστια προνόμια» δήλωσε η νεαρή. «Νομίζω πως η ουσία έγκειται στο να αξιοποιήσω σωστά αυτή την ευκαιρία και να βρω πράγματα που με παθιάζουν προκειμένου να κάνω από την πλευρά μου αυτόν τον κόσμο λίγο καλύτερο» έχει δηλώσει χαρακτηριστικά η Τζένιφερ, σύμφωνα με το BusinessInsider.

Τον Ιανουάριο του 2020, η Τζένιφερ ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον διάσημο Αιγύπτιο ιππέα, Νέιελ Νάσσαρ. «Ανυπομονώ να περάσουμε μαζί το υπόλοιπο της ζωής μας να μαθαίνουμε, να γελάμε και να μεγαλώνουμε μαζί», είχε γράψει τότε σε ανάρτησή της Instagram. Οι δύο τους ήταν συμφοιτητές στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ. Το ζευγάρι – και οι δύο αναβάτες της Paris Panthers, ομάδας με ιδρυτή τον Γκέιτς το 2019 – αγωνίστηκαν και κατέλαβαν την ένατη θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ιππασίας.

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Γκέιτς και ο Νάσσααρ ανακοίνωσαν ότι θα γίνουν γονείς. Πριν από λίγες ημέρες, η 26χρονη Τζένιφερ, με ανάρτησή της στο Instagram αποκάλυψε ότι έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, κάνοντας τον Μπιλ Γκέιτς παππού, για πρώτη φορά.

ΠΗΓΗ: NEWMONEY
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης