Γιουβέντους: Βουτιά για τη μετοχή της - Βαρύ «τσεκούρι» και στο Χρηματιστήριο

Γιουβέντους: Βουτιά για τη μετοχή της - Βαρύ «τσεκούρι» και στο Χρηματιστήριο

Η μετοχή της «Γηραιάς Κυρίας» κατρακυλάει κατά 13% τη Δευτέρα, στις μεγαλύτερες ημερήσιες απώλειες από τον Απρίλιο του 2021

juventus
Μεγάλη βουτιά καταγράφει η μετοχή της Γιουβέντους στο Χρηματιστήριο του Μιλάνου, καθώς η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ιταλίας «έριξε» βαρύ τσεκούρι στην ομάδα του Αντρέα Ανιέλι, λόγω λογιστικών παρατυπιών.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η μετοχή της «Γηραιάς Κυρίας» κατρακυλάει κατά 13% τη Δευτέρα, στις μεγαλύτερες ημερήσιες απώλειες από τον Απρίλιο του 2021, δηλαδή των τελευταίων σχεδόν δύο ετών.

Η «βουτιά» συνδέεται άρρηκτα με την απόφαση της FIGC, δηλαδή της ιταλικής ομοσπονδίας, να επιβάλει ποινή αφαίρεσης 15 βαθμών από τον πίνακα του πρωταθλήματος, εξαιτίας των παραβάσεων στους λογιστικούς κανόνες των μεταγραφών.

Αυτή η εξέλιξη αναμένεται να δυσκολέψει σημαντικά την προσπάθεια της Γιουβέντους να πάρει ένα από τα «χρυσά» ευρωπαϊκά εισιτήρια της επόμενης περιόδου, κάτι που θέτει σε κίνδυνο έσοδα αρκετών εκατομμυρίων ευρώ.

Αυτήν τη στιγμή, η ομάδα από το Τορίνο βρίσκεται μόλις στην 9η θέση. Πάντως, όπως έγινε γνωστό σε ανακοίνωσή της, η Γιουβέντους σχεδιάζει να υποβάλλει προσφυγή εναντίον της απόφασης της FIGC.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr

Ειδήσεις σήμερα

Η Καϊλή θα «πληρώσει» τη συμφωνία Παντσέρι με τους Βέλγους

Η απάτη που στήθηκε στον Έβρο για τη «νεκρή Μαρία» βάζει φωτιά στο πολιτικό σκηνικό

Survivor All Star: Ο Τάκης Καραγκούνιας στον τάκο και το «παράνομο» ζευγάρι στη... σέντρα - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης