Γιάννης Μυτιληναίος: Βραβεύτηκε από τον υπουργό Εξωτερικών της Ιαπωνίας

Γιάννης Μυτιληναίος: Βραβεύτηκε από τον υπουργό Εξωτερικών της Ιαπωνίας

Μία ακόμη διάκριση για την ελληνόκτητη ναυτιλία μέσα στο 2022 - Το βραβείο δόθηκε για τα επιτεύγματα αυτά και τις προσπάθειές του να προωθήσει την αμοιβαία κατανόηση μεταξύ Ιαπωνίας και Ελλάδας

gmyt
Ο Ιωάννης Γ. Μυτιληναίος, Έλληνας ιδιοκτήτης πλοίων μεταφοράς χύδην φορτίου και ιδρυτής της M/MΑRITIΜΕ, έλαβε πρόσφατα το Foreign Minister Award 2022 από το Υπουργείο Εξωτερικών της Ιαπωνίας (MOFA). Μάλιστα η είδηση δημοσιεύθηκε στη μεγαλύτερη σε κυκλοφορία ναυτιλιακή εφημερίδα της χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Ο Γιάννης Μυτιληναίος έχει δημιουργήσει στενές σχέσεις με την ιαπωνική ναυτιλιακή βιομηχανία, είτε δίνοντας παραγγελίες για ναυπηγήσεις σε ιαπωνικές γιάρδες είτε αγοράζοντας μεταχειρισμένα πλοία που κατασκευάστηκαν στην Ιαπωνία, ενώ υπήρξε χορηγός της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας (ΔΟΑ) για τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020.

Το βραβείο απονεμήθηκε στον Έλληνα πλοιοκτήτη για τα επιτεύγματα αυτά και τις προσπάθειές του να προωθήσει την αμοιβαία κατανόηση μεταξύ Ιαπωνίας και Ελλάδας.

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στην επίσημη κατοικία του Ιάπωνα πρέσβη στην Ελλάδα στην Αθήνα, όπου ο Γιάννης Μυτιληναίος παρέλαβε το βραβείο από τον Ιάπωνα πρέσβη στην Ελλάδα, Γιασουνόρι Ναγιακάμα.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Βροχές σήμερα στα δυτικά και το ανατολικό Αιγαίο - Η πρόγνωση για το Σαββατοκύριακο

Οι τουρκόφρονες της μειονότητας που «πηγαινοέρχονται» στην Άγκυρα και η προκλητική λίστα Τσαβούσογλου

Η μοίρα «ξαναχτυπά» τη Σελίν Ντιόν - Οι μεγάλες τραγωδίες της ζωής της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης