Wall Street: Μεικτά πρόσημα με «αδύναμο κρίκο» τον Dow Jones

Wall Street: Μεικτά πρόσημα με «αδύναμο κρίκο» τον Dow Jones

Οι αμερικανικοί δείκτες προσπάθησαν να αφομοιώσουν το ισχυρό rebound της Τετάρτης (έως +4%), το οποίο προκλήθηκε από την προαναγγελία της ομοσπονδιακής τράπεζας για μικρότερες αυξήσεις επιτοκίων – Οι επενδυτές περιμένουν τα στοιχεία της ανεργίας

wall-street
Νευρικότητα επικράτησε κατά τη συνεδρίαση της Πέμπτης στους δείκτες της Wall Street, όπου πραγματοποιήθηκαν διορθωτικές κινήσεις, μετά το χθεσινό ράλι, με τους επενδυτές να αναμένουν τις ανακοινώσεις, την Παρασκευή, για τα στοιχεία της ανεργίας στις ΗΠΑ.

Σε αυτό το κλίμα, ο δείκτης βαρόμετρο S&P 500 κατέγραψε οριακές απώλειες 0,09% στις 4.076 μονάδες. Ο Nasdaq σημείωσε κέρδη 0,165 στις 11.482 μονάδες. Ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones, από την πλευρά του, υποχώρησε 194 μονάδες ή 0,56% στις 34.395 μονάδες.

Οι αμερικανικοί δείκτες προσπάθησαν να αφομοιώσουν το ισχυρό rebound της Τετάρτης (έως +4%), το οποίο προκλήθηκε από την προαναγγελία της ομοσπονδιακής τράπεζας για μικρότερες αυξήσεις επιτοκίων. Μια εξέλιξη, η οποία ενισχύει τις προσδοκίες των αναλυτών για μια επιτοκιακή παρέμβαση των 50 μονάδων βάσης στη συνεδρίαση του Δεκεμβρίου (14/12).

Η μετοχή της Salesforce υποχώρησε περισσότερο από 8%, συμβάλλοντας στην πτώση του Dow Jones. Ενδοσυνεδριακά ο δείκτες υποχωρούσε ακόμα και 460 μονάδες.

Η μετοχή της Costco υποχώρησε περισσότερο από 6% μετά τα οικονομικά στοιχεία που ανακοίνωσε, αποτελώντας βαρίδι για τους υπόλοιπους retailers.

newmoney.gr



Ειδήσεις σήμερα:

Λευκός Οίκος: Μπάιντεν και Μακρόν έφαγαν με τις συζύγους τους - Στο «μενού» τα εγκλήματα πολέμου της Ρωσίας

Λέκκας για Κακιά Σκάλα: Μεγάλη η πιθανότητα κατολίσθησης ογκόλιθων σε μήκος ενός χιλιομέτρου

Άννα Μαρία Βέλλη για την κακοποίησή της από πρώην σύντροφό της - «Κοπάνησε το κεφάλι μου στο πάτωμα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης