Κρουαζιέρα: Δυναμικό comeback καθώς υποχωρεί ο φόβος της πανδημίας

Κρουαζιέρα: Δυναμικό comeback καθώς υποχωρεί ο φόβος της πανδημίας

Εμβολιασμένοι και με μάσκες, οι φανς των κρουαζιέρων συρρέουν στα πλοία παρά τα κρούσματα του κορωνοϊού - Πού θα κυμανθεί η ανάκαμψη της βιομηχανίας σύμφωνα με τους αναλυτές

krouaziera
Κρούσματα κορωνοϊού, καραντίνες και ακυρώσεις. Τα κρουαζιερόπλοια αποτέλεσαν ένα από τα πιο «καυτά» θέματα της επικαιρότητας το 2020 λόγω της πανδημίας, τη στιγμή που πολλοί αναλυτές ανησυχούσαν πως η συγκεκριμένη βιομηχανία θα κατέρρεε. Οι φανς των κρουαζιέρων, όμως, παραμένουν απτόητοι: «Εάν μπορούσαμε, θα ζούσαμε στο κρουαζιερόπλοιο μόνιμα», τόνισε ο Πίτερ Λιμ, προσθέτοντας πως «τα προβλήματα του 2020 δε μας αφορούν πια. Είμαστε όλοι εμβολιασμένοι και κρατούμε αποστάσεις. Μας αρέσει να ξυπνάμε σε διαφορετική χώρα κάθε μέρα. Μας αρέσει, επίσης, και η εξαιρετική φιλοξενία που μας προσφέρουν οι εργαζόμενοι στα κρουαζιερόπλοια».

Ο Λιμ τόνισε, επίσης, πως δε φοβάται τα νέα κύματα κορωνοϊού που καταγράφονται στα κρουαζιερόπλοια όπως αυτό του Coral Princess στα ανοιχτά της Αυστραλίας. Σημειωτέον πως, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της κυβέρνησης της χώρας, τέσσερα εκ των 12 κρουαζιερόπλοιων που πλέουν κοντά στην Αυστραλία κατέγραψαν κρούσματα κορωνοϊού. Το Coral Princess, μάλιστα, συμπεριλαμβάνεται στην «Κατηγορία 3» του υψηλότερου ρίσκου, με κρούσματα που αντιστοιχούν σε πάνω από το 10% των επιβατών του.

Διαβάστε αναλυτικά στο newmoney.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλη αρχαιολογική ανακάλυψη στην Αίγυπτο - Ελπίδες ότι βρέθηκε ο τάφος της Κλεοπάτρας

Νεπάλ: Ισχυρός σεισμός 6,6 βαθμών, τουλάχιστον 6 νεκροί - Δείτε βίντεο

GNTM5: Κόκκινη κάρτα και αποβολή για ένα εκ των φαβορί - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης