Wall Street: Η άνοδος των ομολόγων «βαρίδι» στην αγορά – Διέγραψαν τα κέρδη οι δείκτες υπό τον φόβο ύφεσης

Wall Street: Η άνοδος των ομολόγων «βαρίδι» στην αγορά – Διέγραψαν τα κέρδη οι δείκτες υπό τον φόβο ύφεσης

Η συνεδρίαση έλαβε χώρα εν μέσω της συνεχιζόμενης ροής των εταιρικών αποτελεσμάτων, τα οποία γενικά αποδεικνύονται καλύτερα σε σχέση με τις εκτιμήσεις των αναλυτών

wall_friday21
Μπορεί η εικόνα των εταιρικών αποτελεσμάτων μέχρι σήμερα να είναι θετική, ωστόσο, για το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης δεν φαίνεται να είναι αρκετό, καθώς η νέα άνοδος στα ομόλογα επαναφέρουν στο προσκήνιο τους φόβους για μία πιθανή ύφεση, με τους δείκτες της Wall Street, να διαγράφουν τα κέρδη που σημείωναν νωρίτερα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Σε αυτό το κλίμα, ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones διέγραψε κέρδη 300 μονάδων και έκλεισε σε αρνητικό έδαφος με απώλειες 91 μονάδων ή 0,3% στις 30.332 μονάδες. Ο δείκτης βαρόμετρο S&P 500, ο οποίος ενδοσυνεδριακά σημείωνε κέρδη 1,07%, υποχώρησε τελικά 0,8% στις 3.665 μονάδες. Ο Nasdaq, από την πλευρά του κατέγραψε απώλειες 0,61% στις 10.615 μονάδες.

Η σημερινή συνεδρίαση έλαβε χώρα εν μέσω της συνεχιζόμενης ροής των εταιρικών αποτελεσμάτων, τα οποία σε γενικές γραμμές αποδεικνύονται καλύτερα σε σχέση με τις εκτιμήσεις των αναλυτών, παρότι είναι χαμηλότερα σε σύγκριση με το 2021.

Από την άλλη πλευρά, ωστόσο, δεν απουσίασαν και οι δυσάρεστες εκπλήξεις, με τη μετοχή της αυτοκινητοβιομηχανίας Tesla να κλείνει με απώλειες 6,37%, καθώς τα τριμηνιαία αποτελέσματα κινήθηκαν σε επίπεδα υποδεέστερα των προβλεπόμενων.

Οι μετοχές των AT&T (+7,72%) και ΙΒΜ (+4,80%) κατέγραψαν ισχυρή άνοδο, χάρη στα ικανοποιητικά μεγέθη του γ’ τριμήνου. Απώλειες 3,65% σημείωσε η American Airlines παρά το γεγονός ότι η αεροπορική εταιρεία ξεπέρασε τις προσδοκίες των αναλυτών στα αποτελέσματα που παρουσίασε.

Κλείσιμο
Σε ανοδική τροχιά παρέμειναν οι αποδόσεις των αμερικανικών ομολόγων καθώς το 10ετές ενισχύθηκε κατά οχτώ μονάδες βάσης στο 4,22% και το 2ετές κινήθηκε υψηλότερα κατά πέντε μονάδες βάσης στο 4,60%.

newmoney.gr



Ειδήσεις σήμερα:

Βρετανία: Τα γκάλοπ βγάζουν Τζόνσον, τα στοιχήματα Σούνακ - Με online ψήφο των μελών ο νέος πρωθυπουργός

Βρυξέλλες - Μητσοτάκης: Δεν έχουμε την πολυτέλεια να διστάζουμε άλλο

Χημικός ευνουχισμός: Τι είναι, πού και πώς εφαρμόζεται
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης