Συντάξεις Iουνίου: Από τις 26 Μαϊου οι πληρωμές, οι ημερομηνίες για κάθε Ταμείο

Συντάξεις Iουνίου: Από τις 26 Μαϊου οι πληρωμές, οι ημερομηνίες για κάθε Ταμείο

Οι οριστικές ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων - Πότε θα δουν λεφτά οι συνταξιούχοι

sidakseis-
Τις ημερομηνίες καταβολής κύριων και επικουρικών συντάξεων για τον Ιούνιο και για όλα Ταμεία, αποφάσισε σε συνεδρίασή του την Πέμπτη 12 Μαΐου το διοικητικό συμβούλιο του e-ΕΦΚΑ


Ειδικότερα,

από τις 26 έως τις 30 Μαίου θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις του Ιουνίου, σύμφωνα με την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του ΕΦΚΑ.

Συγκεκριμένα: 

-Στις 26 Μαΐου 2022, ημέρα Πέμπτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

-Στις 27 Μαΐου 2022, ημέρα Παρασκευή θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1,3,5,7,9.

Κλείσιμο
-Στις 30 Μαΐου 2022 ημέρα Δευτέρα θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0,2,4,6,8.

Συντάξεις: Ποιοι θα λάβουν αύξηση έως και 500 ευρώ

ασφαλισμένοι που θα συνταξιοδοτηθούν με 35 ως 40 έτη ασφάλισης, καθώς και όσοι προέρχονται από Tαμεία ΔΕΚΟ και τραπεζών και είχαν εισφορές άνω του 20%, αναμένεται να πάρουν συντάξεις με μπόνους που μπορεί να φτάσει ως και τα 500 ευρώ το μήνα.

Οι νέοι συντελεστές αναπλήρωσης του νόμου 4670/2020 ευνοούν όσους αποχωρούν με 30 έτη και άνω, ωστόσο μεγαλύτερες αυξήσεις θα έρθουν σε όσους έχουν 35 ως 40 έτη.

Οι ασφαλισμένοι από Ταμεία ΔΕΚΟ κα τραπεζών, επειδή είχαν εισφορές σύνταξης πάνω από 20%, παίρνουν προσαύξηση και οι συντάξεις τους φτάνουν να είναι μεγαλύτερες και από αυτές που είχαν οι παλαιότεροι (πριν τις αλλαγές του νόμου Κατρούγκαλου).


Ειδήσεις σήμερα:

Σήμερα η κηδεία του 14χρονου από τα Σεπόλια -Στο κινητό και το σχολείο κρύβονται οι απαντήσεις για την αυτοκτονία

Αλλαγή εικόνας για τη χώρα - Η ομιλία Μητσοτάκη στο Κογκρέσο και οι αντιδράσεις

Πλεύρης: Τέλος από 1η Ιουνίου η μάσκα σε εσωτερικούς χώρους - Ποιοι εξαιρούνται
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης