Απώλειες στη Wall Street έφεραν οι ανακοινώσεις Πάουελ για τα επιτόκια

Απώλειες στη Wall Street έφεραν οι ανακοινώσεις Πάουελ για τα επιτόκια

Ο Nasdaq παρά το γεγονός ότι επηρεάστηκε αρνητικά από τις ανακοινώσεις του επικεφαλής της FED, στο κλείσιμο κατάφερε να γυρίσει ξανά σε θετικό έδαφος με την υποστήριξη της μετοχή της Microsoft

wall
Αστάθεια προκάλεσαν στη Wall Street οι δηλώσεις του επικεφαλής της Fed Τζέρομ Πάουελ, ότι η ομοσπονδιακή τράπεζα έχει πολλά περιθώρια αύξησης των επιτοκίων, με τους δείκτες να γυρίζουν σε αρνητικό έδαφος.

Ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones υποχώρησε 130 μονάδες, ή 0,38% για να κλείσει στις 34.168 μονάδες. Νωρίτερα ο δείκτης κέρδιζε 500 μονάδες τις οποίες δεν κατάφερε να διατηρήσει μετά τις ανακοινώσεις της Fed. Ο S&P 500 υποχώρησε 0,15% στις 4.349 μονάδες. Ο Nasdaq παρά το γεγονός ότι επηρεάστηκε αρνητικά από τις ανακοινώσεις, στο κλείσιμο κατάφερε να γυρίσει ξανά σε θετικό έδαφος με την υποστήριξη της μετοχή της Microsoft.

Η μετοχή της Microsoft ενισχύθηκε 2,85% μετά τα θετικά οικονομικά μεγέθη, τα οποία ήταν καλύτερα από αυτά που περίμεναν οι αναλυτές, χάνοντας ωστόσο κέρδη 4,85% που σημείωνε νωρίτερα.

Η Apple δεν κατάφερε να διατηρήσει την άνοδο του 1,90% που σημείωνε ενδοσυνεδριακά και έκλεισε με πτώση 0,056%, Σε αρνητικό έδαφος γύρισε και η μετοχή της Amazon με πτώση 0,80%, χάνοντας κέρδη 1,52%. Το Netflix υποχώρησε 1,83% μετά από ενδοσυνεδριακά κέρδη 2,33%. Η Nvidia έκλεισε με άνοδο 2,01%. Η μετοχή της Tesla ενισχύθηκε κατά 2,07%. Η μετοχή της Corning ενισχύθηκε 11,19%. Πτώση 4,82% για τη μετοχή της Boeing.

Ειδήσεις σήμερα:

Παραμένει κλειστή από τα ξημερώματα η Συγγρού - Ελέγχουν τζαμαρίες και το δίκτυο φυσικού αερίου μετά την έκρηξη

Διαθέσιμη έως την Τρίτη η έκδοση πιστοποιητικού νόσησης με rapid test για τους εμβολιασμένους

Με τηλεκπαίδευση τα σχολεία έως και την Παρασκευή - Τηλεργασία στον ιδιωτικό τομέα σε Αττική και Κρήτη


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης