Πέτρος Φιλιππίδης: Σε αναστολή το «σφυρί» για το σπίτι του στο Σοφικό Κορινθίας

Πέτρος Φιλιππίδης: Σε αναστολή το «σφυρί» για το σπίτι του στο Σοφικό Κορινθίας

Τον Απρίλιο ο πλειστηριασμός για το ακίνητο στο Ψυχικό

sofiko12
Σε αναστολή τέθηκε χθες, Τρίτη, το απόγευμα ο πλειστηριασμός για το εξοχικό σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη και της συζύγου του Ελπίδας Νίνου στο Σοφικό Κορινθίας, που ήταν προγραμματισμένος για σήμερα.

Την υπόθεση για τους πλειστηριασμούς των σπιτιών του προφυλακισμένου ηθοποιού στην Κορινθία και στο Ψυχικό είχε αποκαλύψει το «ΘΕΜΑ» στις 31 Δεκεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης πρόκειται να καθίσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας στις 18 Μαρτίου, με τις κατηγορίες για βιασμό κατ’ εξακολούθηση το 2008 και για δύο απόπειρες βιασμού, το 2010 και το 2014.

Η αναστολή του πλειστηριασμού για το ακίνητο στο Σοφικό είχε προαναγγελθεί ουσιαστικά από τον δικηγόρο του Π. Φιλιππίδη, Μιχάλη Δημητρακόπουλο.

Η «προαναγγελία» από τον δικηγόρο του

Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις που έκανε ο κ. Δημητρακόπουλος στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» στις 15 Ιανουαρίου είχε αναφέρει:

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένας άνθρωπος που χρήματα από το επάγγελμά του ως ηθοποιός δεν έβγαλε. Χρήματα βγάζεις, αλλά το θέμα είναι πώς τα διαχειρίζεσαι. Εκείνος επέλεξε να ρίξει τα χρήματα αυτά στη δουλειά του, στις παραστάσεις του. Με την υγειονομική κρίση, αυτά σταμάτησαν, και τα χρήματα αυτά χάθηκαν. Απόδειξη ότι τα σπίτια αυτά είναι αγορασμένα με δάνεια. Αυτή τη στιγμή τα σπίτια είναι υπό πλειστηριασμό. Δε θα πραγματοποιηθεί ο πλειστηριασμός, γιατί στο φορέα που διαχειρίζεται αυτά τα δάνεια επικεφαλής είναι ένας άνθρωπος που βλέπει τις ανάγκες κάθε δανειολήπτη. Ο πλειστηριασμός της Τετάρτης θα αναβληθεί και γίνεται μια προσπάθεια με τον άνθρωπο αυτό. Ο κ. Φιλιππίδης δεν έχει την ικανότητα να ξεπληρώσει αυτή τη στιγμή τα δάνεια».

Παράλληλα, ο Μ. Δημητρακόπουλος είχε αναφερθεί στη δύσκολη οικονομική κατάσταση του ηθοποιού, εκφράζοντας την εκτίμηση ότι θα χάσει τελικά τα σπίτια του.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς θα δηλώσετε τις αλλαγές στην περιουσιακή σας κατάσταση στο Ε9

«Καταλύτης» οι τοξικολογικές εξετάσεις για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη

Σε «κατάψυξη» μπαίνει από σήμερα η χώρα - Έρχονται χιόνια και στην Αθήνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης