Νέοι επενδυτικοί ορίζοντες για όλους

Νέοι επενδυτικοί ορίζοντες για όλους

groupama_header
Ζούμε σε μία εποχή ανατροπών. Η πανδημία, οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής και οι συνεχείς τεχνολογικές εξελίξεις αποτελούν μόνο μερικούς από τους παράγοντες που έχουν επιταχύνει τις μεταβολές στην καθημερινότητά μας. Σε αυτό το πλαίσιο, όλοι αναζητάμε καινοτομικές λύσεις που αφενός θα μας επιτρέψουν να εξασφαλίσουμε το μέλλον -τόσο το προσωπικό, όσο και τις οικογένειάς μας- και αφετέρου θα δημιουργήσουν μία ασφαλή οικονομική υπεραξία για τα χρήματά μας.
H κλασική κουλτούρα της έντοκης μακροπρόθεσμης αποταμίευσης των χρημάτων σε έναν τραπεζικό λογαριασμό, φαίνεται σήμερα μάλλον ξεπερασμένη. Από τη μία, τα επιτόκια βρίσκονται σε σχεδόν μηδενικό επίπεδο και από την άλλη, οι πληθωριστικές πιέσεις μειώνουν συνεχώς την αξία του χρήματος. Γι’ αυτό και πλέον, όλο και περισσότεροι, αναζητούν νέους τρόπους τοποθέτησης κεφαλαίου, οι οποίοι θα χαρακτηρίζονται από ευελιξία, ευνοϊκή απόδοση και σχετική ασφάλεια.

Η λύση είναι εδώ, καθώς η Groupama Ασφαλιστική δημιούργησε και παρουσιάζει το HORIZON HYBRID: µία ολοκληρωμένη σειρά έξυπνων επενδυτικών λύσεων που ανταποκρίνονται σε ένα ευρύτατο φάσμα αναγκών και προσδοκιών. Συνδυάζοντας επενδυτικές επιλογές, τόσο από το χαρτοφυλάκιο τηç Groupama Asset Management (GAM), του επενδυτικού βραχίονα του Οµίλου Groupama όσο και από αυτό των κορυφαίων διεθνών χρηματοοικονομικών οργανισμών BNP Paribas Asset Management και BlackRock, καθένας από εμάς –ανεξάρτητα από τον βαθμό εξοικείωσής μας- έχει πλέον τη δυνατότητα να συνθέσει το δικό του μοναδικό επενδυτικό/αποταμιευτικό χαρτοφυλάκιο µε μεγάλη ελευθερία κινήσεων, μερικής προστασίας κεφαλαίου και κορυφαίες αποδόσεις.
groupama_2

Το HORIZON HYBRID σχεδιάστηκε με αφετηρία τις ξεχωριστές ανάγκες που αντανακλώνται στην εκάστοτε επενδυτική προσέγγιση, στην πολυποίκιλη διαφοροποίηση του ρίσκου και στον κυμαινόμενο χρονικό ορίζοντα. Δίνεται έτσι η ευχέρεια να συνδυαστούν τα πλεονεκτήματα ενός ευρέως φάσματος λύσεων, επενδύοντας σε μετοχές, ομόλογα ακόμα και σε funds of funds (αμοιβαία κεφάλαια που επενδύονται σε επιλεγμένα κεφάλαια τρίτων), διαφοροποιώντας την έκθεση σε κινδύνους της αγοράς. Με την εγνωσμένου κύρους επαγγελματική διαχείριση των χρημάτων και τη δυνατότητα είτε εφάπαξ τοποθέτησης κεφαλαίου, είτε συστηματικής αποταμίευσης με περιοδικές καταβολές, το HORIZON HYBRID από την Groupama Ασφαλιστική προσφέρει μία ολιστική επενδυτική εμπειρία υψηλών προδιαγραφών.

Κλείσιμο
Αξίζει να σημειωθεί ότι η μεγάλη γκάμα επιλογών καλύπτει κάθε επενδυτική «όρεξη» και κάθε προσωπική προτίμηση. Εάν για παράδειγμα, πιστεύετε στη μετάβαση προς μια βιώσιμη παγκόσμια οικονομία, με το BNP Paribas THEAM Quant Equity Europe Climate Care, τα χρήματά σας επενδύονται σε εταιρείες, οι οποίες στοχεύουν σε ένα θετικό ενεργειακό αποτύπωμα με εφαρμογή κριτηρίων ESG. Εάν πάλι, δίνετε προτεραιότητα στο ότι η Τεχνολογία και ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός αλλάζουν την κοινωνία και την παγκόσμια οικονομία, τότε μπορείτε να διαλέξετε το BNP Paribas – Disruptive Technology, ενώ αν θέλετε να επενδύσετε στο πολυτιμότερο αγαθό -την Υγεία- και θεωρείτε ότι ο κλάδος των Υπηρεσιών Υγείας χαρακτηρίζεται από ανθεκτικότητα σε περιόδους ύφεσης και κρίσης, τότε το BlackRock - World Healthscience Fund είναι αυτό που σας ταιριάζει. Εάν τέλος, επιθυμείτε ασφάλεια, αλλά και παγκόσμια διασπορά των κεφαλαίων σας, με το Blackrock – World Bond Fund, επενδύετε τουλάχιστον το 70% του ενεργητικού σας σε ομόλογα υψηλής πιστοληπτικής διαβάθμισης από όλον τον κόσμο.

Με το HORIZON HYBRID από την Groupama Ασφαλιστική ανοίγονται πλέον νέοι ορίζοντες στις αποδόσεις µε διαφοροποιημένα χαρακτηριστικά και προστασία κεφαλαίου. Το κύρος του Ομίλου Groupama, της BNP Paribas και της Blackrock αποτελεί τη μεγαλύτερη διασφάλιση της επαγγελματικής αντιμετώπισης του κεφαλαίου σας και της απαράμιλλης εξυπηρέτησης των μοναδικών αναγκών σας. Αυτή είναι η στιγμή για να εξερευνήσετε τις επιλογές σας και να εκμεταλλευτείτε τις ευνοϊκές αποδόσεις για την επένδυση του κεφαλαίου σας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης