Δωρεάν Ημερίδες από την Epsilon Net για τα Ηλεκτρονικά Βιβλία (myDATA) της ΑΑΔΕ

Δωρεάν Ημερίδες από την Epsilon Net για τα Ηλεκτρονικά Βιβλία (myDATA) της ΑΑΔΕ

Μεγάλη ανταπόκριση Ιατρών, Δικηγόρων, Μηχανικών, Μεταφορέων και Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων στις Δωρεάν Ημερίδες της Epsilon Net

tax

Στο πλαίσιο και της Υποχρεωτικής Εφαρμογής από 1/10/21 των Ηλεκτρονικών Βιβλίων (myDATA) της ΑΑΔΕ oλοκληρώθηκαν με ιδιαίτερα θερμή ανταπόκριση οι δωρεάν, online Ημερίδες που διοργάνωσε ο Όμιλος Epsilon Net για Ιατρούς, Δικηγόρους, Μηχανικούς, Μεταφορείς και Ιδιοκτήτες Τουριστικών Καταλυμάτων αναφορικά με τα Ηλεκτρονικά Βιβλία (myDATA) της ΑΑΔΕ. Για άλλη μια φορά, περισσότεροι από 4.000 ελεύθεροι επαγγελματίες εμπιστεύτηκαν την Epsilon Net για την ενημέρωσή τους σε μια περίοδο απαιτητικών συνθηκών στο δρόμο προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό. Οι συμμετέχοντες έλαβαν ολοκληρωμένες και σαφείς απαντήσεις για το φλέγον και επείγον θέμα της Υποχρεωτικής Εφαρμογής από 1/10/21 των Ηλεκτρονικών Βιβλίων (myDATA) της ΑΑΔΕ.


H Epsilon Net διοργάνωσε 5 ξεχωριστές ημερίδες για να ενημερώσει εξειδικευμένα και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο διαφορετικούς κλάδους επαγγελματιών. Συγκεκριμένα οι ημερίδες αφορούσαν: Α) Ιατρούς και Επαγγελματίες στο Κλάδο της Υγείας, β) Δικηγόρους, Συμβολαιογράφους και Δικαστικούς Επιμελητές, γ) Αρχιτέκτονες, Τοπογράφους και όλους τους Μηχανικούς, δ) Ιδιοκτήτες Ενοικιαζόμενων Δωματίων και Τουριστικών Καταλυμάτων και ε) Ιδιοκτήτες Μικρών Εταιριών Μεταφορών και Μετακομίσεων.


Ο κ. Νικόλαος Π. Παπαγιάννης, Οικονομολόγος – Φοροτεχνικός ερμήνευσε όλα τα φλέγοντα ζητήματα γύρω από την Ηλεκτρονική Τιμολόγηση και  απάντησε live σε πλήθος ερωτημάτων που απασχολούν τους επαγγελματίες. Κατά τη διάρκεια των ημερίδων, ο κ. Πέτρος Κοραλής, Sales Director της Epsilon Net έκανε αναλυτική παρουσίαση του Epsilon Smart, web λύση τιμολόγησης και εμπορικής παρακολούθησης που απευθύνεται σε επαγγελματίες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Η λύση εγγυάται αυτόματη σύνδεση με το λογιστή του επαγγελματία, premium προστασία και αυτόματα updates εκδόσεων, χωρίς να απαιτούνται επενδύσεις σε εξοπλισμό ή επιπλέον κόστη αναβαθμίσεων για backup των δεδομένων του. Παράλληλα, αναφέρθηκε εξονυχιστικά στα εξειδικευμένα χαρακτηριστικά που προσφέρουν οι διαφορετικές εκδόσεις της εφαρμογής: Epsilon Smart Hygeia, Epsilon Smart Themida, Epsilon Smart Architect, Epsilon Smart Philoxenia και Epsilon Smart Transport. Άλλωστε, το σύνολο των λειτουργιών και παροχών που προσφέρει το Epsilon Smart είναι αναμφίβολα και το σημείο υπεροχής του έναντι άλλων λύσεων που προσφέρει ο ανταγωνισμός. Ως αποτέλεσμα, η εφαρμογή Epsilon Smart έχει ήδη κατακτήσει το σύνολο των ελεύθερων επαγγελματιών και μικρών επιχειρήσεων, ξεπερνώντας τις 22.000 εγκαταστάσεις και αποκτώντας καθημερινά νέους χρήστες. 


Ο Όμιλος Epsilon Net παραμένει στο πλευρό όλων των επαγγελματιών στις απαιτητικές συνθήκες που διαμορφώνονται από την εφαρμογή της υποχρεωτικής ηλεκτρονικής τιμολόγησης και ανανεώνει το ραντεβού του με το κοινό για έγκυρη και δωρεάν ενημέρωση.


Μπορείτε να παρακολουθήσετε μαγνητοσκοπημένες τις ημερίδες κάνοντας κλικ εδώ:

Hμερίδα για Ιατρούς & Επαγγελματίες στον Κλάδο της Υγείας για τα Ηλεκτρονικά Βιβλία (myDATA) της ΑΑΔΕ

Hμερίδα για Δικηγόρους, Συμβολαιογράφους και Δικαστικούς Επιμελητές για τα Ηλεκτρονικά Βιβλία (myDATA) της ΑΑΔΕ

Ημερίδα για Αρχιτέκτονες, Πολιτικούς Μηχανικούς & Τοπογράφους για τα Ηλεκτρονικά Βιβλία (myDATA) της ΑΑΔΕ

Ημερίδα για Ιδιοκτήτες Ενοικιαζόμενων Δωματίων & Τουριστικών Καταλυμάτων για τα Ηλεκτρονικά Βιβλία (myDATA) της ΑΑΔΕ

Ημερίδα για Ιδιοκτήτες Μικρών Εταιριών Μεταφορών και Μετακομίσεων για τα Ηλεκτρονικά Βιβλία (myDATA) της ΑΑΔΕ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης