AEGEAN: Βραβεύτηκε ως η καλύτερη περιφερειακή αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης

AEGEAN: Βραβεύτηκε ως η καλύτερη περιφερειακή αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης

Για 10η συνεχόμενη χρονιά η AEGEAN βραβεύτηκε ως η καλύτερη περιφερειακή αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης στα World Airline Awards 2021

eaderb_aegean
Είναι γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος της περασμένης αλλά και της φετινής χρονιάς ήταν μια δύσκολη περίοδος για την παγκόσμια αεροπορική βιομηχανία.

Η ζήτηση των επιβατών παρουσίασε κατακόρυφη πτώση σε όλες τις χώρες του κόσμου λόγω των αποκλεισμών και των αυστηρών περιορισμών στις μετακινήσεις στο πλαίσιο της παγκόσμιας πανδημίας.

Αυτή η ιδιαίτερη συγκυρία για τις διεθνείς μετακινήσεις όμως δεν εμπόδισε τους ηγέτες του κλάδου όπως η AEGEAN να ξεχωρίσουν για μία ακόμη φορά σε διεθνές επίπεδο.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την έρευνα των World Airline Awards που διήρκησε
23 μήνες (Σεπτέμβριος 2019 - Ιούλιος 2021) περιλαμβάνοντας ένα χρονικό διάστημα κανονικών ταξιδιωτικών συνθηκών αλλά και τους δύσκολους μήνες του 2020 και του 2021 η γνωστή και ιδιαίτερα επιτυχημένη αεροπορική εταιρεία βρέθηκε στην πρώτη θέση σε ευρωπαϊκό επίπεδο για 10η συνεχόμενη χρονιά.

«Η AEGEAN πέτυχε ένα πολύ σημαντικό ρεκόρ κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των ταξιδιωτών της για δέκατη συνεχόμενη φορά. Οι αεροπορικές εταιρείες αξιολογήθηκαν πολύ θετικά για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών και εξυπηρέτησης που προσφέρει το προσωπικό τους. Είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον και ελπίζουμε από το 2022 τα ταξίδια να επιστρέψουν σε φυσιολογικούς ρυθμούς και συνθήκες», δήλωσε σχετικά ο Edward Plaisted, διευθύνων σύμβουλος του διεθνούς οργανισμού αξιολόγησης αερομεταφορών Skytrax που απονέμει κάθε χρόνο τα World Airline Awards.

Κλείσιμο
Την πρώτη θέση κατέκτησε η Qatar Airways, ενώ επίσης διακρίσεις κατέκτησαν,  οι Singapore Airlines, Emirates κ.α.   

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στην έρευνα συμμετείχαν 13,42 εκατομμύρια ταξιδιώτες από 100 και πλέον εθνικότητες.
Περισσότερες πληροφορίες για τα World Airline Awards εδώ  και ολόκληρη η λίστα των νικητών εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης