Η ΑΝΕΚ πάει στο Attica Group (και οι δύο προς πώληση) ο Ινδός πλούσιος φίλος (του Δημήτρη) για την Τράπεζα Αττικής και η μάχη της σουίτας του Hotel de Paris

Η ΑΝΕΚ πάει στο Attica Group (και οι δύο προς πώληση) ο Ινδός πλούσιος φίλος (του Δημήτρη) για την Τράπεζα Αττικής και η μάχη της σουίτας του Hotel de Paris

Χαίρετε! Πέταξε χθες για Νέα Υόρκη η πρωθυπουργική αποστολή με πτήση της γραμμής όπου θα λάβει μέρος ο Μητσοτάκης στη Σύνοδο του ΟΗΕ.

DARKROOM_ROOM_FIN
Χθες το βράδυ αναμενόταν μια συνάντηση (από τις προγραμματισμένες) με τον Αλεξάντερ Τσεφέριν, πρόεδρο της UEFA (άγνωστη η ατζέντα, ίσως από παλαιότερη γνωριμία τους) αλλά θα έχει κι άλλες ακόμα με διάφορους παράγοντες. Στη Νέα Υόρκη βρίσκεται ήδη και ο υπουργός Εξωτερικών Δένδιας, καθώς επίσης και ο πρωθυπουργικός σύμβουλος Πατέλης, ο οποίος βλέπει επιχειρηματίες.

Το τι συνέβη με τον Ελπιδοφόρο σας είναι γνωστό, εξού και παρά τις διευκρινίσεις και προς την ελληνική πλευρά, ο Μητσοτάκης θα τον δει… στο όρθιο, στην ξενάγηση της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου κι όχι σε κανονική συνάντηση, όπως αναμενόταν. Όμως, από την κυβέρνηση λένε (και σωστά) δεν μπορούμε να… τον χαρίσουμε στον Ερντογάν επειδή έγινε μια αστοχία και δεν κατάλαβε (ή δεν μέτρησε σωστά) την παρουσία του Τουρκοκύπριου Τατάρ στην εκδήλωση.

Η στήλη αποκαλύπτει σήμερα το επόμενο deal στην ελληνική αγορά που θα ανακοινωθεί σύντομα. Λοιπόν, έχουμε σημαντικές εξελίξεις στην ακτοπλοΐα και συγκεκριμένα αυτό το διάστημα διεξάγονται συζητήσεις (και μάλιστα προχωρημένες, όπως μου λένε) μεταξύ ΑΝΕΚ και Attica Group. Είναι προφανές ότι όλο το θέμα τελεί υπό την αιγίδα της Τράπεζας Πειραιώς που έχει τα δάνεια αμφοτέρων. Οι συζητήσεις μου λένε ότι είναι ώριμες και είναι έτοιμοι να κλείσουν.

Πηγή: www.newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης