Ελληνικό: Μεταβιβάζεται σήμερα στη Lamda Development

Ελληνικό: Μεταβιβάζεται σήμερα στη Lamda Development

Σχεδόν επτά χρόνια απ’ τη στιγμή που έπεσαν οι πρώτες υπογραφές μεταξύ ΤΑΙΠΕΔ και Lamda Development για το μεγάλο πρότζεκτ του Ελληνικού, σήμερα οι δύο πλευρές ουσιαστικά θα ολοκληρώσουν εκείνη τη συμφωνία υπογράφοντας τη μεταβίβαση του 100% του μετοχικού κεφαλαίου της «Ελληνικό Α.Ε.»

LAMDAS
Χρειάστηκε να περάσει μία μεγάλη και περιπετειώδης περίοδος κατά την οποία το πρότζεκτ έδειχνε να πέφτει σε τέλμα για να πάρει τελικά ώθηση με την ανάληψη των καθηκόντων της σημερινής κυβέρνησης.

Είναι χαρακτηριστικό πως μέχρι και χθες η νέα διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ έτρεχε να ολοκληρώσει διαδικασίες προκειμένου σήμερα να είναι όλα έτοιμα για την τυπική διαδικασία. Και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του newmoney δεν ήταν και λίγες οι εκκρεμότητες τις οποίες έπρεπε να κλείσει με ενέργειες και πράξεις ο προσωρινός διευθύνων σύμβουλος και εντεταλμένος σύμβουλος του Ταμείου κ. Πάνος Σταμπουλίδης στις περίπου 8 μέρες από τότε που ανέλαβε και επίσημα τα καθήκοντα του.

Η σεμνή τελετή αναμένεται να γίνει νωρίς το μεσημέρι στα γραφεία του ΤΑΙΠΕΔ όπου εκ μέρους του Ταμείου θα υπογράψει ο προσωρινός Διευθύνων Σύμβουλος και εντεταλμένος σύμβουλος κ. Παναγιώτης Σταμπουλίδης και εκ μέρους της Lamda Development ο διευθύνων σύμβουλος κ. Οδυσσέας Αθανασίου.

Διαβάστε περισσότερα στο www.newmoney.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Αποτροπιασμός στην Εκκλησία: Επίθεση με βιτριόλι και βιασμοί προβληματίζουν τους ιεράρχες

Σύνοδος Κορυφής: Ανησυχία για τη μετάλλαξη Δ - Περιορισμοί στα ταξίδια αν αυξηθούν τα κρούσματα

Η επιδημία του κορωνοϊού ξέσπασε στην Ανατολική Ασία πριν από περίπου 25.000 χρόνια, σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης