Προηγείται η Ελλάδα των ανταγωνιστών της σε ανάκαμψη αεροπορικών θέσεων

Προηγείται η Ελλάδα των ανταγωνιστών της σε ανάκαμψη αεροπορικών θέσεων

Τι δείχνουν τα μέχρι τώρα στοιχεία - H Ρωσία αυξάνει από τις 28 Ιουνίου τον αριθμό των πτήσεων

aeroplano_pixabay23
Για «καλύτερη του αναμενόμενου επίδοση της χώρας στον τουριστικό τομέα», εάν συνεχιστεί η ίδια δυναμική, κάνει λόγο ο επίτιμος πρόεδρος του ΣΕΤΕ Ανδρέας Ανδρεάδης.

Σε ανάρτησή του στο Twitter ο κ. Ανδρεάδης σημειώνει πως «η Ελλάδα προηγείται των ανταγωνιστών σε ανάκαμψη αεροπορικών θέσεων ως προς το 2019» και προσθέτει:

«Τέλος Ιουνίου ήδη είμαστε μόνο -35% κάτω από την ίδια εποχή το 2019. Εντυπωσιακή επαναφορά που αν συνεχιστεί δείχνει την δυναμική της χώρας & καλύτερη του αναμενομένου επίδοση του τουρισμού μας.»
Ρωσία: Αυξάνεται από τις 28 Ιουνίου ο αριθμός των πτήσεων

Οι πτήσεις προς την Ελλάδα θα μπορούν από τις 28 Ιουνίου να πραγματοποιούνται βάσει του νέου διευρυμένου προγράμματος, που αποφάσισε στη σημερινή του συνεδρίαση το Επιχειρησιακό Κέντρο της ρωσικής κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού.

Η Ελλάδα είναι μεταξύ των χωρών, προς τις οποίες αυξάνεται ο αριθμός των πτήσεων από διεθνή αεροδρόμια σειράς ρωσικών πόλεων, καθώς εγκρίνονται οι σχετικές κατατεθειμένες αιτήσεις, που εκκρεμούσαν και πτήσεις θα μπορούν να πραγματοποιούνται πλέον προς την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο, τη Ρόδο, την Κέρκυρα, τον 'Αραξο και τη Ζάκυνθο, όπως αναφέρει η Ομοσπονδία Τουριστικών Πρακτόρων της Ρωσίας. Λεπτομερή προγράμματα για τον αριθμό των πτήσεων αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα τις επόμενες ημέρες.

Οι λοιπές χώρες προς τις οποίες διευρύνεται το πτητικό πρόγραμμα είναι η Αυστρία, η Κροατία, η Φινλανδία, η Ελβετία, το Κατάρ, η Αρμενία, το Αζερμπαϊτζάν, ενώ ξεκινούν και οι τακτικές πτήσεις προς Κύπρο, Ιταλία, Ιρλανδία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Β.Μακεδονία, Ιορδανία, Τουρκία και ΗΠΑ.

Ειδήσεις σήμερα:

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Σκέφτηκα να εξαφανίσω το πτώμα της Καρολάιν»- Σοκ από την απολογία του πιλότου

Αμερικανική έρευνα: Τα εμβόλια για τον κορωνοϊό δεν επηρεάζουν τον αριθμό σπερματοζωαρίων

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Εισαγγελέας αποφασίζει για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης