Αραβικό ενδιαφέρον για το «μικρό Ελληνικό» – Οι επαφές της DAMAC Properties στην Αθήνα για τις Γούρνες (pics)

Αραβικό ενδιαφέρον για το «μικρό Ελληνικό» – Οι επαφές της DAMAC Properties στην Αθήνα για τις Γούρνες (pics)

Η επίσκεψη στελεχών του κολοσσού από το Ντουμπάι στην ελληνική πρωτεύουσα και οι συναντήσεις με υπουργούς και κυβερνητικούς παράγοντες – O Άραβας κροίσος Hussain Sajwani, οι μετοχικές αλλαγές, οι ουρανοξύστες - τοπόσημα και ο... Roberto Cavalli - Στην κούρσα για το «φιλέτο» της πρώην αμερικανικής βάση στο Ηράκλειο Κρήτης παραμένουν 10 επενδυτικά σχήματα

mikro-elliniko-6945
Ισχυρό διατηρείται το ενδιαφέρον για την παραχώρηση προς αξιοποίηση – μέσω ΤΑΙΠΕΔ – του ακινήτου της πρώην αμερικανικής βάσης στις Γούρνες του Ηρακλείου Κρήτης.

Για την παραχώρηση του «μικρού Ελληνικού», όπως έχει χαρακτηριστεί λόγω του προωθούμενου μοντέλου ανάπτυξης που επιτρέπει αξιοποίηση ανάλογη με αυτή στην έκταση του πρώην αεροδρομίου στο Ελληνικό, ενδιαφέρον έχει εκληλωθεί, ως γνωστόν από 10 επενδυτικά σχήματα που έχουν ήδη αποκτήσει πρόσβαση στο VDR του διαγωνισμού.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του newmoney, μεταξύ αυτών περιλαμβάνεται και ο κολοσσός από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ), DAMAC Properties, στελέχη του οποίου πριν από λίγα 24ωρα επισκέφθηκαν την Αθήνα.

Κατά την επίσκεψή τους πραγματοποίησαν σειρά επαφών και συναντήσεων, συμπεριλαμβανομένων των Υπουργού και Υφυπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ.κ. Γεωργιάδη και Παπαθανάση αντίστοιχα, συνοδεία του Πρέσβη των ΗΑΕ στην Ελλάδα, Sulaiman Hamid Salem Al Mazroui.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ροδόπη: Σπάνιο περιστατικό εγκεφαλίτιδας από τσίμπημα τσιμπουριού σε κτηνοτρόφο -Ενημερώθηκε ο ΕΟΔΥ

ΗΠΑ: Ύποπτος για δολοφονία κατάφερε να αποδράσει για 10 λεπτά από τη φυλακή – Δείτε βίντεο

Πανδημία-Βραζιλία: Πάνω από 2.500 θάνατοι και 88.000 κρούσματα σε 24 ώρες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης