Η «δημοπρασία» του εφοπλιστή, τα… δανειάκια του Λογοθέτη (που, επιτέλους, έφυγαν) και η ένδοξη οδός Χούρι!

Η «δημοπρασία» του εφοπλιστή, τα… δανειάκια του Λογοθέτη (που, επιτέλους, έφυγαν) και η ένδοξη οδός Χούρι!

Χαίρετε! Έχω την εντύπωση ότι αυτή την υπόθεση με τα νυχτερινά πάρτι στις πλατείες των πόλεων από τους πιτσιρικάδες απλώς ευτελίζει τζάμπα την κυβέρνηση και πρέπει σήμερα κιόλας να τη «λήξει» ο Μητσοτάκης.

dark-room

 Όχι, βεβαίως, με μέτρα καταστολής (δεν… καταστέλλονται μερικές δεκάδες χιλιάδες πιτσιρικάδες που πίνουν ποτάκια) αλλά με το άνοιγμα της εστίασης έξω. Η θερμοκρασία πλέον ανέβηκε σταθερά, οι μαγαζάτορες το έχουν ξανακάνει (σόμπες, αποστάσεις κ.λπ.). Αντε, τελειώνετε με αυτούς τους απίθανους τηλε-λοιμωξιολόγους που αυτογελοιοποιούνται, ορισμένοι εξ αυτών.

– Σας έχω σήμερα καυτά νέα, έκανα δαιμονιώδες ρεπορτάζ όλο το ΣΚ, ενώ εσείς στριφογυρνάγατε στις πλατείες. Καταρχάς, λοιπόν, το νέο είναι ότι εντέλει τα δάνεια (καμιά 450αριά εκατ. ευρώ) του greekamerican George Logothetis πουλήθηκαν στα 83 εκατ. ευρώ σε ένα μεγάλο και γνωστό Fund, το Davidson Kempner, που διαχειρίζεται παγκοσμίως καμιά 35 δισ. δολάρια. Το πιο ενδιαφέρον είναι πού θα πουληθούν τα δάνεια…

-Στο μέτωπο του ΕΛΛΑΚΤΩΡΑ οι δύο πλευρές Ολλανδού και Μπάκου μαζεύουν τις ψήφους για να περάσει – ή όχι – η αύξηση κεφαλαίου στην επερχόμενη γενική συνέλευση. Πήγαν λοιπόν και οι δύο πλευρές στον «κύριο 4,5%» της ΕΛΛΑΚΤΩΡ περίφημο (στη στήλη) εφοπλιστή Διαμαντή Διαμαντίδη. Να σας θυμίσω ότι το ίδιο είχε κάνει όταν έδινε μάχη με τον Κούτρα και τον Λεωνίδα Μπόμπολα για τον έλεγχο της εταιρείας και ο Σάκης Καλλιτσάντσης. Τότε, φήμες λένε, ότι ο Διαμαντίδης ζήτησε και πήρε από τον Σάκη για να τον ψηφίσει δύο ζεστά μυριάκια ευρώ. Τώρα ζητάει, ξανά φήμες λένε, 5 εκατ. ευρώ για να πάει με Ολλανδό ή «Μπάκους». Ωραίος, ε; Καριέρα έκανε με εκείνο το ρημάδι το 4,5% που έχει στην ΕΛΛΑΚΤΩΡ.


Η «δημοπρασία» του εφοπλιστή, τα… δανειάκια του Λογοθέτη (που, επιτέλους, έφυγαν) και η ένδοξη οδός Χούρι!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης