Οι λύκοι και τα πρόβατα στην Τράπεζα Πειραιώς, ο Φιντέλιο στην Εθνική Τράπεζα και τα χρυσά τυχερά παιχνίδια

Οι λύκοι και τα πρόβατα στην Τράπεζα Πειραιώς, ο Φιντέλιο στην Εθνική Τράπεζα και τα χρυσά τυχερά παιχνίδια

 Χαίρετε! Κακά τα ψέματα, χρειάζεται ταχύτατα να ξανασκεφτούν την εμβολιαστική στρατηγική εκεί στο Μ.Μ. γιατί τους επόμενους δύο μήνες θα συμβεί το εξής, σημειώστε το.

dark-room

Τον Μάιο και τον Ιούνιο θα έρθουν 5,5 εκατ. δόσεις εμβολίων (εκ των οποίων μόνο οι 900.000 από το δυσφημισμένο πανευρωπαϊκώς AstraZeneca) και δεν θα ξέρουμε τι να τα κάνουμε. Τώρα που τα χρειαζόμαστε γιατί καιγόμαστε και πεθαίνει κόσμος καθημερινά, πολλοί που θέλουν να το κάνουν δεν μπορούν γιατί δεν έχει φτάσει η ηλικιακή σειρά τους, ενώ άλλοι που μπορούσαν δεν το κάνουν ή δεν το έκαναν γιατί φοβούνται. Σας πληροφορώ λοιπόν ότι ο πρωθυπουργός – στο πλαίσιο των ορίων που θα θέσουν οι ειδικοί της επιτροπής εμβολίων – θα δώσει το πράσινο φως και για να γίνουν σε νεότερες ηλικίες εμβόλια, (ήτοι στα 50-60) και φυσικά θα «ανοίξουν» και λίστα AstraZeneca για όσους θέλουν να το κάνουν και δεν φοβούνται το 1 στο 1,5 εκατομμύριο πιθανότητες να πάθεις κάτι από αυτό το εμβόλιο. Το βέβαιον είναι ότι «εμβόλια θα υπάρχουν» τις επόμενες 60 μέρες, δεν ξέρω αν θα υπάρχουν τόσα… μπράτσα να το κάνουν και να τελειώνουμε. Όχι ότι το αντίστοιχο πρόβλημα δεν αντιμετωπίζεται στην υπόλοιπη Ευρώπη αλλά, οκ, ο καθένας κοιτάει τα του οίκου του.

-Σήμερα, πάντως, θα γίνει συζήτηση στη Βουλή για τη φύλαξη των VIP και θα ακουστούν αρκετά. Ο Χρυσοχοϊδης θα θέσει το θέμα ελέγχου των κριτηρίων που δίδονται «αέρα – πατέρα» αστυνομικοί οι οποίοι όμως κυρίως πάνε σε πολιτικούς, για να μην ξεχνιόμαστε, από τις 3.000 «φρουρούς» οι 2.800 αφορούν «την πάρτη τους» και όχι άλλους. Θα εξαγγείλει επίσης ένα Ειδικό Σώμα που θα ασχολείται με τη φρούρηση στόχων με ξεκάθαρα κριτήρια και πολύ λιγότερους αστυνομικούς.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης