H τεχνολογία στην υπηρεσία των ελληνικών επιχειρήσεων

H τεχνολογία στην υπηρεσία των ελληνικών επιχειρήσεων

Ψηφιακές υπηρεσίες, το πιο χρήσιμο και αποτελεσματικό εργαλείο της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας σήμερα

Zisopoulos

Sponsored Content

Μια σχέση που άλλαξε ριζικά στην «COVID-19 εποχή» που διανύουμε είναι η σχέση της επιχειρηματικότητας με την τεχνολογία και τις δυνατότητες που αυτή προσφέρει σε επαγγελματικό επίπεδο. Τώρα που οι συνθήκες της αγοράς μεταβάλλονται ραγδαία, οι πυρήνες της ελληνικής οικονομίας, που δεν είναι άλλοι από τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες, οφείλουν να είναι έτοιμοι να ακολουθήσουν αυτήν την αλλαγή. Το άρμα, που θα τους μεταφέρει ασφαλώς και με ταχύτητα στη νέα εποχή, αλλά και στην επιτυχία δεν είναι άλλο από τα ψηφιακά εργαλεία και τις υπηρεσίες. Ο digital κόσμος είναι εδώ, έτοιμος να οδηγήσει αυτούς που θα επιλέξουν να ταξιδέψουν μαζί του στην κορυφή.

Παράδειγμα προς μίμηση η εταιρεία «Ζησόπουλος» στη Δράμα
Χαρακτηριστική περίπτωση μιας επιχείρησης, αναπόσπαστο κομμάτι της οποίας αποτελεί η τεχνολογία, είναι η εταιρεία «Ζησόπουλος» στη Δράμα, που δραστηριοποιείται στο εμπόριο εκτυπωτών. Ιδιαίτερα, από τη στιγμή που η συγκεκριμένη εταιρεία αποφάσισε να μεταβεί από τις παραδοσιακές πωλήσεις στην κάλυψη ενός κενού της αγοράς, που αφορούσε στην εξυπηρέτηση μετά την πώληση, τη λεγόμενη “after sales” υποστήριξη, οι digital υπηρεσίες αποτέλεσαν μονόδρομο για την παροχή ποιοτικού αποτελέσματος και τη λύση όλων των πιθανών προβλημάτων.

«Το να κερδίζουμε, καθημερινά, ακόμα κι απομακρυσμένα, την εμπιστοσύνη του πελάτη ικανοποιώντας τις ανάγκες του και παρέχοντας λύσεις στα προβλήματά είναι το μεγαλύτερο στοίχημα για εμάς το οποίο και κερδίζουμε καθημερινά με τα ψηφιακά εργαλεία της COSMOTE σαν το Digital Office», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Αλέξης Ζησόπουλος, Managing Director της εταιρείας Ζησόπουλος. «Ειδικά, κατά τη διάρκεια του lockdown, όταν ο όγκος των εργασιών χρειάστηκε να μεταφερθεί στις τηλεπωλήσεις και η ροή εργασίας των πελατών μας συνεχιζόταν αδιάκοπη, δεν ήταν δυνατόν να σταματήσουμε να τους παρέχουμε τις υπηρεσίες μας», τονίζει συμπληρωματικά.

Μέσω του COSMOTE Digital Office, που αφορά σε σταθερή τηλεφωνία, υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου και Internet, καθώς και υπηρεσίες για συνεργασία μέσω web, στην εταιρεία «Ζησόπουλος», θωράκισαν το προσωπικό τους, παρέχοντας ευελιξία. Ταυτόχρονα εξασφάλισαν και σταθερότητα σε κάθε στάδιο της διαδικασίας. Στάθηκαν δηλαδή με συνέπεια δίπλα στον πελάτη, χωρίς να διακοπεί η ροή εργασιών τους: «Με το PC Client συνεχίζουν όλοι να εργάζονται σαν να μην έχουν φύγει ποτέ από το γραφείο», δηλώνει ο κ. Ζησόπουλος.


Ζησόπουλος: Η εταιρία που ευδοκιμεί στη Δράμα με το Digital Office φτάνει σε όλη την Ελλάδα |COSMOTE
Κλείσιμο


COSMOTE Digital Office: Μια ολοκληρωμένη ψηφιακή λύση, για εξ αποστάσεως εργασία
Σταθερή τηλεφωνία για τον κάθε εργαζόμενο, Internet σε κάθε σημείο παρουσίας της (π.χ. υποκατάστημα, αποθήκη) και υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου προηγμένων δυνατοτήτων, χωρίς να χρειάζεται η αγορά και η συντήρηση τηλεφωνικού κέντρου, καθώς και εργαλεία για συνεργασία μέσω web είναι μόνο μερικά από τα ζητούμενα της σύγχρονης επιχείρησης σε ό,τι αφορά τις digital δυνατότητές της.

Με δύο λόγια, το σύνολο των παροχών της υπηρεσίας Digital Office της COSMOTE είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεται η κάθε εταιρεία για εξ αποστάσεως εργασία, σε όποιον τομέα κι αν δραστηριοποιείται. Επιπλέον, το Digital Office της COSMOTE, επιτρέπει την εύκολη και γρήγορη διαχείριση όλων των υπηρεσιών τηλεφωνικού κέντρου, μέσα από το COSMOTE Digital Office portal, είτε για τον διαχειριστή (admin) της επιχείρησης, είτε για ένα απλό χρήστη της υπηρεσίας.

Οι επιχειρηματίες που επιθυμούν να μάθουν περισσότερα για το COSMOTE Digital Office αλλά και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που ταιριάζουν στην δική τους επιχείρηση μπορούν να επισκεφθούν το www.cosmote.gr/business
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης