Αμαύρωσαν το μνημείο των θυμάτων της Μαρφίν μετά την πορεία για τον θανατο του Ζακ Κωστόπουλου

Αμαύρωσαν το μνημείο των θυμάτων της Μαρφίν μετά την πορεία για τον θανατο του Ζακ Κωστόπουλου

Δείτε τις φωτογραφίες - Αυτόπτες μάρτυρες μας ειπαν πως οι άγνωστοι φορούσαν κουκούλες και πως φώναξαν συνθήματα του αντιεξουσιαστικού χώρου

IMG_8742
Tο μνημείο των θυμάτων της Μαρφίν που έχασαν τη ζωή τους τόσο άδικα αμαύρωσαν σήμερα κουκουλοφόροι που συμμετείχαν στην πορεία για τον θανατο του Ζακ Κωστόπουλου.

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία που δημοσιεύει το «Θέμα» οι γνωστοί άγνωστοι έβαζαν με κόκκινο σπρέι πάνω στο μνημείο, κάνοντας το σήμα των καταλήψεων.

Αυτόπτες μάρτυρες μας ειπαν πως οι άγνωστοι φορούσαν κουκούλες και πως φώναξαν συνθήματα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

«Σε αυτό το κτίριο στις 5 Μαΐου 2010 δολοφονήθηκαν η Παρασκευή Ζούλια, η εγκυμονούσα Αγγελική Παπαθανασοπούλου, ο Επαμεινώνδας Τσάκαλης, θύματα του τυφλού μίσους που γεννά ο διχασμός. Τιμούμε τη μνήμη τους. Ποτέ ξανά» αναφέρει η πλακέτα που τοποθετήθηκε στο σημείο 10 χρόνια μετά την τραγωδία.

Υπενθυμίζεται πως το μνημείο για τα θύματα της Marfin είχε εγκαινιαστεί στις 9 Μαΐου από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μνήμης που είχε πραγματοποιηθεί στο σημείο που έχασαν την ζωή τους οι τρεις εργαζόμενοι της τράπεζας το 2010.

Δείτε τις φωτογραφίες

Κλείσιμο
IMG_8737
IMG_8735
IMG_8732
IMG_8731
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης