Η Wood & Company αυξάνει την τιμή-στόχο της ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή κατά 61%

Η Wood & Company αυξάνει την τιμή-στόχο της ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή κατά 61%

Στα €14,80 από €9,20 προηγουμένως, με σύσταση "Buy"

Veroia
Σε σημαντική αύξηση της τιμής-στόχου κατά 61% προχώρησε η Wood & Company στο τελευταίο report της με ημερομηνία 15 Σεπτεμβρίου για την ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή, στα €14,80 από €9,20 προηγουμένως, ενώ την ίδια στιγμή διατηρεί την σύσταση «Buy».

Όπως επισημαίνει η Wood, η ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή παραμένει ελκυστική, λόγω της συνεχούς επέκτασης του χαρτοφυλακίου έργων της, της δημιουργίας ισχυρών ταμειακών ροών και της σταθερής ιστορικής της πορείας, ενώ η μετοχή της πέτυχε την καλύτερη απόδοση στο Ελληνικό Χρηματιστήριο, με ράλι άνω του 50%.

Παράλληλα, διατηρεί τη σύσταση Αγοράς (Βuy), «για επενδυτές που αναζητούν έκθεση στην Ελλάδα με μακροπρόθεσμο επενδυτικό ορίζοντα», ενώ αναφέρει πως η εταιρεία αποτελεί μία από τις κορυφαίες επενδυτικές επιλογές, δεδομένης της αμυντικής φύσης της επιχείρησης.

Μέχρι το τέλος του 2020, η ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή θα έχει εγκατεστημένη ισχύ 1,37 GW σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, με επιπλέον 550MW να βρίσκονται σε κατασκευή. Η διοίκηση της εταιρείας ανέβασε πρόσφατα τον πενταετή στόχο κατά 800 MW στα 2,8 GW. Παρά το γεγονός ότι είναι ένας φιλόδοξος στόχος, η Wood εκτιμά ότι η εταιρεία έχει την κατάλληλη εμπειρία για να αναπτύξει το χαρτοφυλάκιό της επιθετικά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης