Η συνέχιση της επιχειρηματικής δραστηριότητας είναι Εθνική υπόθεση

Η συνέχιση της επιχειρηματικής δραστηριότητας είναι Εθνική υπόθεση

Το νέο πρόγραμμα «Εγγύηση για το μέλλον» της Εθνικής Τράπεζας δημιουργήθηκε για να προσφέρει στις επιχειρήσεις τη στήριξη που χρειάζονται τώρα, ώστε να συνεχίσουν να δημιουργούν.

Εγγυηση_για_το_μελλον
Τα εμπόδια που συναντά μία επιχείρηση, μπορεί να τα ξεπεράσει, με την παροχή της κατάλληλης βοήθειας. Η Εθνική Τράπεζα υποστηρίζει με πράξεις αυτή την πραγματικότητα εδώ και πολλές δεκαετίες, στηρίζοντας το εγχώριο επιχειρείν με χρηματοδοτήσεις και ουσιαστικές παρεμβάσεις προς όφελος των μικρών και των μεγάλων επιχειρήσεων.

Σε αυτό το πνεύμα σχεδιάστηκε το πρόγραμμα «Εγγύηση για το μέλλον», μια σειρά χρηματοδοτικών λύσεων για την ενίσχυση των επιχειρήσεων και την κάλυψη των έκτακτων αναγκών τους.


Συγκεκριμένα, σήμερα, το πρόγραμμα ‘Εγγύηση για το μέλλον’ συνεργάζεται με την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα και το ‘Ταμείο Εγγυοδοσίας Επιχειρήσεων COVID-19’ και προσφέρει:

• Έγκριση δανείου εντός 48 ωρών
• Άμεση χρηματοδότηση με προνομιακό επιτόκιο
• Εγγύηση από το Ταμείο Εγγυοδοσίας της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας, σε ποσοστό 80%, συνολικής διάρκειας ενός έως πέντε ετών και χρηματοδότηση ποσού το οποίο δύναται να φθάσει ή- κατόπιν αξιολόγησης τεκμηριωμένου σχεδίου αναγκών - να υπερβεί το 25% του συνολικού κύκλου εργασιών των επιχειρήσεων για το έτος 2019 ή ποσού έως το διπλάσιο του ετήσιου μισθολογικού κόστους των ενδιαφερόμενων επιχειρήσεων για το έτος 2019.

Κλείσιμο
Το πρόγραμμα αφορά όλες τις επιχειρήσεις, Μικρομεσαίες και Μεγάλες, με συγκεκριμένα κριτήρια και προϋποθέσεις.

Στόχος όλων των παραπάνω είναι η έμπρακτη υποστήριξη των αυξημένων αναγκών ρευστότητας των επιχειρήσεων, όπως αυτές προκύπτουν από την εφαρμογή των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του COVID-19.

Αν ενδιαφέρεστε, επισκεφτείτε τον διαδικτυακό τόπο www.ependyseis.gr, συνδεθείτε με τους κωδικούς σας ώστε να υποβάλετε το αίτημά σας για χρηματοδότηση, συμπληρώνοντας τα ζητούμενα στοιχεία (στοιχεία της επιχείρησής σας, ποσό, σκοπό χρηματοδότησης, στοιχεία επικοινωνίας, κ.λπ.), και επιλέξτε την Εθνική Τράπεζα για την αξιολόγηση του δανείου σας. Ή προσέλθετε σε οποιοδήποτε Κατάστημα της Τράπεζας, σε όλη την Ελλάδα.

Γιατί το να συνεχίσετε να δημιουργείτε μέλλον, είναι Εθνική υπόθεση.

«Εγγύηση για το μέλλον», χρηματοδοτικές λύσεις από την Εθνική Τράπεζα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης