QCM: Ο CFO της Αkazoo ήταν διορισμένος σύμβουλος της Globo

QCM: Ο CFO της Αkazoo ήταν διορισμένος σύμβουλος της Globo

Το 2015, όταν το fund του Gabriel Grego είχε αναδείξει τις πρακτικές απάτης και παραποίησης οικονομικών στοιχείων απο την Globo, o σημερινός οικονομικός διευθυντής CFO της  Akazoo, ήταν διορισμένος σύμβουλος της Globo και απαντούσε ως broker της Rbc Capital Markets

ZERVOS
Σε μια προηγούμενη αποδεδειγμένη απάτη (Globo) συμμετείχε ο σημερινός οικονομικός διευθυντής της Akazoo Pierre Schreuder, όπως αποκαλύπτει το Quintessential Capital Μanaegement.

Συγκεκριμένα, το 2015, όταν το fund του Gabriel Grego είχε αναδείξει τις πρακτικές απάτης και παραποίησης οικονομικών στοιχείων απο την Globo, o σημερινός οικονομικός διευθυντής CFO της Akazoo, ήταν διορισμένος σύμβουλος της Globo και απαντούσε ως broker της Rbc Capital Markets.

Σύμφωνα με τα έγγραφα που παρουσίασε η QCM, η υπογραφή του Schreuder υπάρχει σε επίσημα έγγραφα της Globo. Yπενθυμίζεται ότι, και την υπόθεση της Globo, την είχε αποκαλύψει μέσα σε 12 ώρες η QCM, μια εταιρεία “τεχνολογίας” η οποία αρχικά ξεκίνησε ως τηλεφωνικό κέντρο που έκανε αρχικά κλήσεις και έστελνε sms. Τελικώς, η εταιρεία αν και εισήγαγε τις μετοχές σε αμερικανική αγορά αποδείχθηκε ότι, επρόκειτο για μια επιχειρηματική οντότητα με ψευδείς πωλήσεις μέσω θυγατρικών που βρίσκονταν κάτω απο τον έλεγχο των βασικών μετόχων της Globo.

Σε ό,τι αφορά την Akazoo, ακόμα δεν υπάρχει επίσημη απάντηση για τις καταγγελίες της Qcm ούτε και απο τους βασικούς μετόχους της (Tosca και Penta Capital), τα δυο βρετανικά fund, τα οποία είχαν χρηματοδοτήσει την έξοδο απο την αγορά της Aim Capital στο Λονδίνο.

Ειδήσεις σήμερα:

Στην αντεπίθεση έναντι των ξενοδόχων οι ιδιοκτήτες σπιτιών Airbnb

Πέφτουν στην αγορά 12 δισ. σε 50 ημέρες

Νέα «βουτιά» για το αμερικανικό αργό στην ασιατική αγορά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης