Βραβείο Χορν: Ο Γιωργής Τσουρής φετινός νικητής

Βραβείο Χορν: Ο Γιωργής Τσουρής φετινός νικητής

Ο ηθοποιός βραβεύτηκε για τον ρόλο που ενσάρκωσε στην παράσταση «170 τετραγωνικά (Moonwalk)» η οποία φιλοξενήθηκε στο «Από Μηχανής Θέατρο»

Τσουρης2
Ο Γιωργής Τσουρής είναι ο φετινός νικητής του Βραβείου Χορν. Ο ταλαντούχος ηθοποιός και συγγραφέας βραβεύτηκε για τον ρόλο που ενσάρκωσε στην παράσταση «170 τετραγωνικά (Moonwalk)» η οποία φιλοξενήθηκε στο «Από Μηχανής Θέατρο» και έγινε ο 20ός κατά σειρά καλλιτέχνης που φόρεσε τον πολύτιμο σταυρό του αξέχαστου Δημήτρη Χορν αποσπώντας παράλληλα και το χρηματικό έπαθλο ύψους 3000 ευρώ που συνοδεύει το βραβείο,

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, στο θέατρο Χορν παρουσία πλήθους εκπροσώπων του εγχώριου θεάτρου μεταξύ των οποίων και οι Γιάννος Περλέγκας. Μάκης Παπαδημητρίου, Αργύρης Ξάφης, Δημήτρης Ήμελλος, Χρήστος Λούλης, Θανάσης Αλευράς κ.α. 

Συνυποψήφιοι του Γιωργή Τσουρή στην κούρσα για το φετινό βραβείο ήταν οι ηθοποιοί: Αυγουστίνος Κούμουλος, Έκτορας Λιάτσος, Βασίλης Μαγουλιώτης και Μιχαήλ Ταμπακάκης για τον ρόλο του Μπίλι στο «Η γίδα ή Ποια είναι η Σύλβια;» του Έντουαρντ Άλμπι.

Η κριτική επιτροπή αποτελείται από τους: Κώστα Γεωργουσόπουλο, Σταμάτη Φασουλή, Ξένια Καλογεροπούλου, Λυδία Κονιόρδου και Αντιγόνη Καράλη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης