Βραβείο Δημήτρης Χορν: Αυτοί είναι οι φετινοί υποψήφιοι

Βραβείο Δημήτρης Χορν: Αυτοί είναι οι φετινοί υποψήφιοι

Ο θεσμός συμπληρώνει φέτος τα 20 χρόνια του

Βραβεια_Χορν
Πέντε εξαιρετικοί νέοι ηθοποιοί θα διεκδικήσουν φέτος το «Βραβείο Δημήτρης Χορν». Πρόκειται για έναν σημαντικό θεατρικό θεσμό, ο οποίος συμπληρώνει αισίως φέτος τα 20 του χρόνια με βραβείο τον σταυρό που φορούσε ο Δημήτρης Χορν, ο οποίος συνοδεύεται από περγαμηνή.

Σε κάθε τελετή απονομής των Βραβείων ο περσινός νικητής παραδίδει τον πολύτιμο σταυρό στο νέο ο οποίος θα τον έχει στην κατοχή του για έναν ολόκληρο χρόνο.

Οι φετινοί υποψήφιοι για το «Βραβείο Δημήτρης Χορν» είναι οι:
Αυγουστινος_Κουμουλος

Αυγουστίνος Κούμουλος για τον ρόλο του ως Σκλαβί στο «Σκλαβί» της Ξένιας Καλογεροπούλου, σε σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου – Σοφίας Πάσχου (Πόρτα).
Εκτορας_Λιατσος

Έκτορας Λιάτσος για τους ρόλους των Μπέρναρντ, Μπέρναρντ και Μάικλ Μπλακ στο «Ένας αριθμός» της Κάρυλ Τσέρτσιλ, σε σκηνοθεσία Ανδρέα Γ.Ανδρέου (Bios).
Μαγουλιωτης2

Βασίλης Μαγουλιώτης για το ρόλο του Έριχ στις «Ιστορίες από το δάσος της Βιέννης» του Έντεν Φον Χόρβατ , σε σκηνοθεσία Μαριάννας Κάλμπαρη (Θέατρο Τέχνης- Κάρολος Κουν/ Υπόγειο).
Κλείσιμο
Μιχαηλ_Ταμπακακης

Μιχαήλ Ταμπακάκης για τον ρόλο του Μπίλι στο «Η γίδα ή Ποια είναι η Σύλβια;» του Έντουαρντ Άλμπι, σε σκηνοθεσία Νικορέστη Χανιωτάκη (Θησείον- Ένα Θέατρο για τις Τέχνες).
Γιωργης_Τσουρης

Γιωργής Τσουρής για τον ρόλο του Γρηγόρη στα «170 τετραγωνικά (Moonwalk)» του Γιωργή Τσουρή, σε σκηνοθεσία Γιώργου Παλούμπη (Από Μηχανής Θέατρο).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης