Dali's Drama Queen II - From classic to rock: Μια παράσταση εμπνευσμένη από τον Νταλί

Dali's Drama Queen II - From classic to rock: Μια παράσταση εμπνευσμένη από τον Νταλί

Μια γυναικεία μορφή ζωντανεύει μέσα από την τέχνη του Νταλί αναζητώντας τα χαμένα στολίδια της για να βιώσει ένα παράξενο ταξίδι αυτογνωσίας με συνοδοιπόρους τις «Ιδιομορφίες» της

FACEBOOK_EVENT2
Η Art Fantaisie παρουσιάζει την performance (χοροθέατρο με εικαστικά) «Dali's Drama Queen II: From classic to rock», στο θέατρο Rabbithole (Μεταξουργείο) στα πλαίσια του Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού με βάση τη ζωγραφική «Rabbitlab 3.0» (κόμικς). Μια γυναικεία μορφή ζωντανεύει μέσα από την τέχνη του Νταλί αναζητώντας τα χαμένα στολίδια της για να βιώσει ένα παράξενο ταξίδι αυτογνωσίας με συνοδοιπόρους τις «Ιδιομορφίες» της.
3
7
23
AFISSA_A4_ΤΥΠΩΜΑ_small



Στην περιπλάνησή της η γυναίκα του Νταλί, «βασίλισσα» ή «θεά», διαρκώς μεταμορφώνεται μέσα από κόσμους ονειρικούς, γεμάτους μυστικά σύμβολα φτάνοντας στον τελικό προορισμό της, όπου διαμορφώνει το προσωπικό της δημιουργικό σύμπαν. Πρόκειται για μία πολυμεσική παράσταση που αφηγείται την ιστορία μιας βασίλισσας με τη χρήση ποιητικού λόγου, κλασικής και ροκ μουσικής μέσα από εικόνες, video art, διαδραστικές εγκαταστάσεις και εικαστικά αντικείμενα, εμπνευσμένα από σελίδες κόμικς και έργα του Νταλί. Το πρώτο μέρος του «Dali's Drama Queen II: From classic to rock» της Φωτεινής Κωστάκου, παρουσιάστηκε με επιτυχία για πρώτη φορά στην Αμαξοστοιχία-Θέατρο «το Τρένο στο Ρουφ».

Κλείσιμο
Dali's Drama Queen II


Παρασκευή, 31 Μαΐου, Πρεμιέρα στις 22:15, Κυριακή 2 Ιουνίου 22:15 και Σάββατο 1 Ιουνίου στις 21:00.  Καλλιτεχνική επιμέλεια: Art Fantaisie, Ιδέα/Σκηνοθετική-Εικαστική επιμέλεια: Φωτεινή  Κωστάκου. Χορογραφία: Αλίκη Σπανού. Σκηνικά-Κοστούμια: Φωτεινή Κωστάκου και Τούλα Μαρδίρη. Trailer/Video Art: Ιάσωνας Τζίτζης. Ερμηνεύουν η Φωτεινή Κωστάκου και η Αλίκη Σπανού. Παίζουν μουσική επί σκηνής η Ειρήνη Στάμου (φλάουτο) και η Χριστίνα Αλεξίου (πιάνο). 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
RABBITHOLE | Art & Performance Space, Γερμανικού 20, Μεταξουργείο, 104 35 - Αθήνα, +30 210 5249903

Προπώληση 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης