H μοναδική «Μαντάμ Σουσού» σε περιοδεία στην Αθήνα και στην Περιφέρεια

H μοναδική «Μαντάμ Σουσού» σε περιοδεία στην Αθήνα και στην Περιφέρεια

Το Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας γέμισε από κόσμο από τον πολιτικό, επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό χώρο σε μία υπέροχη θεατρική βραδιά

susu1
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εναρκτήρια παράσταση της μεγάλης καλοκαιρινής περιοδείας της διαχρονικής κωμωδίας του Δημήτρη Ψαθά, «Μαντάμ Σουσού».

Το Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας γέμισε από κόσμο από τον πολιτικό, επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό χώρο σε μία υπέροχη θεατρική βραδιά.

Το δημοφιλές έργο σε σκηνοθεσία  Γιάννη Κακλέα και απόδοση κειμένου της Δήμητρας Παπαδόπουλου, ανέτρεψε τα δεδομένα του θεάματος της τελευταίας δεκαετίας και ξεκίνησε μία μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία στην Αθήνα και την Περιφέρεια έτοιμη να προσφέρει ακόμη περισσότερο γέλιο, ανατροπές και εκπλήξεις, κέφι, συγκίνηση, νοσταλγία, σάτιρα και την υπέροχη μουσική της Μαρίζας Ρίζου, σε χιλιάδες θεατρόφιλους ανά την Ελλάδα.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο ερμηνεύει η αγαπημένη Δήμητρα Παπαδοπούλου, την οποία έρχεται να σαγηνεύσει ο γοητευτικός Kώστας Σπυρόπουλος ως δαιμόνιος Μηνάς Καντακουζηνός, ενώ στο ρόλο του σταθερού , ευσυνείδητου αλλά φτωχού Παναγιωτάκη, ο μοναδικός Τάσος Χαλκιάς. Και οι δύο ηθοποιοί συναντούν για πρώτη φορά στη σκηνή τη Δήμητρα Παπαδοπούλου και η χημεία τους αναμένεται εκρηκτική. Μαζί τους 15 ακόμα ταλαντούχοι ηθοποιοί.

Ο Κώστας Σπυρόπουλος με τον Τάσο Χαλκιά και τον θεατρικό παραγωγό Γιάννη Κεντ
spiropoulos_susu
Κατερίνα Γερονικολού - Ορέστης Τζιόβας
Κλείσιμο
geronikolou
Χριστίνα Αλεξανιάν, Νίκη Παλληκαράκη, Πέτρος Λαγούτης, Μελέτης Ηλίας
susu3
Έλενα Κοκκαλίδου, Έλενα Ντάβλα
elena_davla


Υπόθεση έργου

Η ονειροπαρμένη Σουσού ζει στην λασπωμένη γειτονιά του Μπύθουλα, με τον σύζυγο της Παναγιωτάκη. Η ίδια όμως ονειρεύεται μεγαλεία και θέλει να ξεφύγει από την μιζέρια φτιάχνοντας ένα δικό της παράλληλο σύμπαν.Τι θα γίνει όμως όταν το όνειρο γίνει πραγματικότητα;Πόση απόσταση χωρίζει τελικά το Μπύθουλα από το Κολωνάκι; Ποιο ρόλο θα παίξει ο μυστηριώδης Μηνάς Καντακουζηνός; Ποιο τίμημα θα κληθεί να «πληρώσει» η ηρωίδα μας;

Η ΜΑΝΤΑΜ ΣΟΥΣΟΥ ξεκίνησε σαν ευθυμογράφημα στο περιοδικό Οικογενειακός Θησαυρός το 1939, έγινε βιβλίο, νούμερο επιθεωρήσεων, θεατρικό έργο, κινηματογραφική ταινία, εκπομπή στο ραδιόφωνο και δύο φορές τηλεοπτικό σήριαλ, πάντα με τεράστια επιτυχία.

Οι πρώτοι σταθμοί της περιοδείας

29 & 30 Ιουνίου: Χαλκίδα / Αμφιθέατρο πρώην Νομαρχίας Χαλκίδας
01 & 02 Ιουλίου: Παπάγου / Δημοτικό Κηποθέατρο
03 Ιουλίου: Πειραιάς / Βεάκειο θέατρο
05 & 06 Ιουλίου: Χανιά
08 & 09 Ιουλίου: Ρέθυμνο
10,11 & 12 Ιουλίου: Ηράκλειο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης