Αυτή την Κυριακή τo ΘΕΜΑ σας πάει θέατρο εντελώς δωρεάν

Αυτή την Κυριακή τo ΘΕΜΑ σας πάει θέατρο εντελώς δωρεάν

Με κάθε εφημερίδα παίρνετε ένα κουπόνι και έχετε ένα δωρεάν εισιτήριο για τέσσερις μεγάλες παραστάσεις των Αθηναϊκών Θεάτρων

Θέατρο Χορν: “Στέλλα Βιολάντη”, πρεμιέρα 9 Οκτωβρίου στις 21:00
Θέατρο Λαμπέτη: “Βάφτα Μαύρα”, πρεμιέρα 5 Οκτωβρίου στις 21:00
Θέατρο Αποθήκη : “ 7 χρόνια”, πρεμιέρα 18 Οκτωβρίου στις 21:00
Θέατρο Αποθήκη : “Το τάβλι”, πρεμιέρα 23 Οκτωβρίου στις 21:00


Το ΘΕΜΑ σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ την πρεμιέρα μιας από τις τέσσερις μεγαλύτερες παραστάσεις των Αθηναικών Θεάτρων, με ένα κουπόνι που θα βρείτε στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας.

στην έκδοση με τις προσφορές (4,25€)

Αυτή την Κυριακή 1η Οκτωβρίου λοιπόν στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας, στην έκδοση με τις προσφορές των 4,25 ευρώ θα υπάρχει ένα κουπόνι, με το οποίο θα μπορείτε να παρακολουθήσετε εντελώς δωρεάν μία από τις τέσσερις καλύτερες πρεμιέρες των Αθηναικών Θεάτρων. 

Κάθε κουπόνι αντιστοιχεί σε ένα δωρεάν εισιτήριο ανά θεατή – αναγνώστη. 
Αυτό σημαίνει ότι :
- με δύο κουπόνια θα έχετε δύο δωρεάν εισιτήρια 
- με τρία κουπόνια, τρία δωρεάν εισιτήρια κ.ο.κ. 


Εσείς απλώς, διαλέξτε την παράσταση που θέλετε να παρακολουθήσετε, κόψτε το κουπόνι που θα βρείτε στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας και ανταλλάξτε το με το δωρεάν εισιτήριο στα ταμεία του Θεάτρου ΑΛΙΚΗ (Αμερικής 4,Σύνταγμα) από τη Δευτέρα 2/10 έως και την Πέμπτη 5/10 και ώρες 09:00 έως 21:00

Η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των διαθεσίμων θέσεων για την πρεμιέρα της κάθε παράστασης.

Σε περίπτωση εξάντλησης των θέσεων, τα κουπόνια θα γίνονται δεκτά, και σας προσφέρεται η δυνατότητα να αγοράσετε 1 κανονικό εισιτήριο και να πάρετε 1 ακόμη δωρεάν, για οποιαδήποτε ημέρα επιλέξετε εντός του Οκτωβρίου, στις συγκεκριμένες τέσσερις (4) παραστάσεις των Αθηναϊκών Θεάτρων.

Λίγα λόγια για τις παραστάσεις που μπορείτε να παρακολουθήσετε δωρεάν, προκειμένου να κάνετε τις επιλογές σας:

ΘΕΑΤΡΟ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΟΡΝ (Αμερικής 10) 
ΔΕΥΤΕΡΑ & ΤΡΙΤΗ
«ΣΤΕΛΛΑ ΒΙΟΛΑΝΤΗ» του Γρηγορίου Ξενόπουλου, σε σκηνοθεσία Γιώργου Λύρα
Πρεμιέρα: Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017


Ένα από τα σπουδαιότερα και πιο γνωστά έργα του Γρηγορίου Ξενόπουλου, η «Στέλλα Βιολάντη», σε σκηνοθεσία Γιώργου Λύρα, μετά τη θερμή ανταπόκριση κοινού και κριτικών την προηγούμενη θεατρική σεζόν, ανεβαίνει για δεύτερη χρονιά!
Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά) : Νεκταρία Γιαννουδάκη, Ευγενία Δημητροπούλου, Ηλίας Λάτσης, Πηνελόπη Μαρκοπούλου, Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, Δημήτρης Παπανικολάου, Αθηνά Σακαλή 
Συντελεστές: 
Σκηνοθεσία: Γιώργος Λύρας 
Σκηνικά-Κοστούμια: Απόλλων Παπαθεοχάρης

ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΜΠΕΤΗ (Λ. Αλεξάνδρας 106) 
ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ
«ΒΑΦ’ΤΑ ΜΑΥΡΑ», Κείμενο-σκηνοθεσία: Θανάσης Παπαθανασίου & Μιχάλης Ρέππας
Πρεμιέρα: Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 
Η σπαρταριστή κωμωδία των Θανάση Παπαθανασίου & Μιχάλη Ρέππα επαναλαμβάνεται για 2η χρονιά στο θέατρο Λαμπέτη!


Ένας εύπορος ηλικιωμένος που ασχολείτο με τουριστικές επιχειρήσεις, ο Θανάσης Γιαμπούρογλου, πεθαίνει. Γύρω από το φέρετρό του οι συγγενείς σφάζονται για την περιουσία του. Από τη μια, η πρώτη του γυναίκα με τον γιο της και από την άλλη, η κυπριακής καταγωγής δεύτερη γυναίκα του μαζί με την κόρη της και το γαμπρό της μαλλιοτραβιούνται για την περιουσία, μέχρι που εμφανίζεται η νεαρή ερωμένη του εκλιπόντος που εκβιάζει και τους πέντε, γιατί ο Θανάσης δεν πέθανε σπίτι του, όπως νόμιζαν, αλλά στην αγκαλιά της μετά από χρήση κοκαΐνης. Αν η νεαρή ερωμένη αποκαλύψει στην ασφαλιστική εταιρεία το μυστικό της κοκαΐνης, οι συγγενείς δεν θα πάρουν ούτε ένα ευρώ από τα 3.000.000 ευρώ του ασφαλιστικού συμβολαίου του Θανάση και για να κρατήσει το μυστικό, ζητάει ένα μεγάλο μερίδιο από τα λεφτά της ασφάλειας. 
Πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά) οι: Νικολέττα Βλαβιανού, Χάρης Γρηγορόπουλος, Παύλος Ευαγγελόπουλος, Σπύρος Κυριάκος, Νίκη Λάμη, Μαίρη Σταυρακέλη, Δήμητρα Στογιάννη, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μαρία Φιλίππου.

ΘΕΑΤΡΟ ΑΠΟΘΗΚΗ (Σαρρή 40, Ψυρρή)
ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ
«7 ΧΡΟΝΙΑ» 
Βασισμένο στην ομώνυμη ισπανική ταινία «7 años» των Jose Cabeza & Cristian Conti.
Πρεμιέρα: Τετάρτη 18 Οκτωβρίου


Τέσσερις φίλοι και συνεργάτες. Ένας μεσολαβητής. Η πιο σημαντική διαπραγμάτευση. Ένας από τους τέσσερις, θα πρέπει να πάει φυλακή για... 7 ΧΡΟΝΙΑ !
Όταν η εφορία ανακαλύπτει μια μεγάλη απάτη στην εταιρία των τεσσάρων φίλων,η μονη λύση που προκύπτει ομόφωνα είναι κάποιος από τους τέσσερις να πάρει μόνος του την ευθύνη, προστατεύοντας τους υπόλοιπους και την εταιρία. Ένας ανεξάρτητος μεσολαβητής θα τους βοηθήσει στην λύση. Το οικονομικό αντίτιμο για την απώλεια της ελευθερίας θα το ορίσει αυτός, που θα βρεθεί στη φυλακή.
Ποιός στ’ αλήθεια αξίζει να «φύγει»; Και πόσο κοστίζει;

Πρωταγωνιστούν:
Αλέξανδρος Λογοθέτης, Κωνσταντίνος Ασπιώτης, Ορφέας Αυγουστίδης, Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Γιώργος Χριστοδούλου 
Συντελεστές: 
Προσαρμογή - Σκηνοθεσία: Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος

ΘΕΑΤΡΟ ΑΠΟΘΗΚΗ (Σαρρή 40, Ψυρρή)
ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ


«ΤΟ ΤΑΒΛΙ» του Δημήτρη Κεχαϊδη σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λάλου
Δυο χρόνια μετά την τελευταία τους ζαριά, ο Σαμουήλ Ακίνολα και ο Στέφανος Μουαγκιέ, κάθονται στην αυλή τους και ανοίγουν ξανά «Το τάβλι». 
Η άκρως ρεαλιστική και σπαρακτική κωμωδία του Δημήτρη Κεχαίδη, αφού παίχτηκε με μεγάλη επιτυχία στο Ακαδημία Πλάτωνος, ανεβαίνει τον Οκτώβριο, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λάλου, στο θέατρο Αποθήκη, από τα Αθηναϊκά Θέατρα. 


ΣΧΟΛΙΑ (2)

ΠΕΠΗ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗ

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ !!!!

Meraklis

Παμ παρεα;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης