Όζι Όζμπορν: Μόλις κυκλοφόρησε το νέο του άλμπουμ - Ακούστε τα νέα του τραγούδια

Όζι Όζμπορν: Μόλις κυκλοφόρησε το νέο του άλμπουμ - Ακούστε τα νέα του τραγούδια

Έχει τίτλο  «Ordinary Man» και περιλαμβάνει συνεργασίες με Elton  John, Post Malone και άλλους σημαντικούς μουσικούς

Ozzy_album_2
Μπορεί να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας αλλά δεν το βάζει κάτω. Ο λόγος για τον Όζι Όζμπορν  ο οποίος μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο του σόλο νέο άλμπουμ μετά από 10 χρόνια, το πολυ-αναμενόμενο “Ordinary Man”.

Για τον εορτασμό της κυκλοφορίας, ο Όζι οργάνωσε το μεγαλύτερο παγκόσμιο tattoo event - προακρόαση δίσκου που έχει συμβεί ποτέ με την συμμετοχή 50β πόλεων. Οι θαυμαστές του είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τον δίσκο πρώτοι και να κάνουν tattoo εμπνευσμένα από εκείνον.

To “Ordinary Man” προανήγγειλαν τρία σίνγλς: To “Under The Graveyard” που έχει συγκεντρώσει 15 εκατομμύρια streams και 5.3 εκατομμύρια views στο Youtube, το ομότιτλο track με την συμμετοχή του Elton John, που έχει ξεπεράσει τα 7 εκατομμύρια streams και το “Straight To Hell” με την συμμετοχή του Slash, που βρίσκεται ήδη στα 6.9 εκατομμύρια streams και στα 4.2 εκατομμύρια YouTube views.
OZZY OSBOURNE - "Under The Graveyard" (Official Audio)

Λίγο πριν την κυκλοφορία του album, ο 'Όζι  ξανασυναντήθηκε μουσικά με τον Post Malone και παρουσίασαν το εκρηκτικό “It’s A Raid”. Από το blues metal “Eat Me”, το σκοτεινό “Scary Little GreenMen” μέχρι και το ποιητικό “Holy For Tonight”, το “Ordinary Man” εκπροσωπεί κάθε πλευρά ενός από των πιο ισχυρών, ανατρεπτικών και σεβαστών ειδώλων της εποχής.

Κλείσιμο
Το “Ordinary Man” ηχογραφήθηκε στο Λος Άντζελες και περιλαμβάνει συνεργασίες με σημαντικά ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής. Μεταξύ αυτών ο παραγωγός Andrew Watt στις κιθάρες, o Duff McKagan (Guns N’ Roses) στο μπάσο και ο Chad Smith (Red Hot chili Peppers) στα drums, ο Elton John, o Slash, o Post Malone και ο Tom Morello.

Ozzy Osbourne - Ordinary Man (Audio) ft. Elton John
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης