Όζι Όζμπορν: Πάει στην Ελβετία για θεραπεία του Πάρκινσον

Όζι Όζμπορν: Πάει στην Ελβετία για θεραπεία του Πάρκινσον

Ο θρυλικός ροκ σταρ αναγκάστηκε να ακυρώσει την περιοδεία του στη Βόρεια Αμερική

Ozzy_Ozbourn
Σε ειδική θεραπεία για τη νόσο του Πάρκινσον, από την οποία πάσχει, πρόκειται να υποβληθεί  ο Όζι Όζμπορν με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να ακυρώσει την προγραμματισμένη περιοδεία Βόρεια Αμερική.

Ο 71 ετών θρυλικός ροκ σταρ διαγνώστηκε με την εν λόγω ασθένεια πριν από έναν περίπου μήνα και σχεδιάζει να ταξιδέψει τον Απρίλιο στην Ελβετία, προκειμένου να συμβουλευτεί κάποιους γιατρούς που ειδικεύονται σε θεραπεία με στόχο τη μείωση των συμπτωμάτων του Πάρκινσον.

Την ανακοίνωση της ακύρωσης της περιοδεία του έκανε ο ίδιος μέσα από την προσωπική του ιστοσελίδα στο διαδίκτυο: «Δυστυχώς δεν μπορώ να πάω στην Ελβετία νωρίτερα από τον Απρίλιο και η θεραπεία θα διαρκέσει έξι εβδονάδες» ανέφερε.

Ο Όζι Όζμπορν διαγνώστηκε με τη νόσο του Πάρκινσον πριν περίπου ένα χρόνο, μετά από μια άσχημη πτώση που είχε, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Και τότε χρειάστηκε να ακυρώσει μια σειρά συναυλιών του καθώς τού ήταν αδύνατο να σταθεί πάνω στη σκηνή.

Αμέσως μετά την διάγνωση, ο πρώην αρχηγός των Black Sabbath, έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του, απευθύνθηκε σε αρκετούς Αμερικανούς γιατρούς οι οποιοί, ωστόσο, δεν είχαν να του προτείνουν τρόπους αντιμετώπισής της ασθένειάς του. Γι' αυτό και αποφάισισε να ταξιδέψει στην Ευρώπη προκειμένου να υποβληθεί με μια πρωτωποριακή νέα θεραπεία.

Ο ίδιος πάντως δεν το βάζει κάτω. Είναι αισιόδοξος και πιστεύει πως θα καταφέρει να αντιμετωπίσει επαρκώς την ασθένειά του. Τους προηγούμενους μήνες, παρά τα προβλήματα, κατάφερε να ολοκληρώσει το νέο του άλμπουμ το οποίο θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή με τίτλο «Ordinary Man» ενώ δεν έχει ακυρώσει την ευρωπαική περιοδεία του η οποία έχει προγρταμματιστεί να ξεκινήσει τον Οκτώβριο του 2020.
Κλείσιμο
Ozzy Osbourne - Straight to Hell (Official Music Video)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης