Ο μύθος της Μαρινέλλας ζωντανεύει στη σκηνή

Η αειθαλής ερμηνεύτρια θα δώσει μία συναυλία στις 3 Φεβρουαρίου, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

marinella_2
Είναι, προφανώς, δύσκολο να σκηνοθετήσει κανείς μια ερμηνεύτρια αλλά και μια γυναίκα πληθωρική και ταλαντούχα όπως η Μαρινέλλα. Παρόλα αυτά ο Γιώργος Νανούρης, από τους πλέον ικανούς σκηνοθέτες της γενιάς του, ανέλαβε το απαιτητικό εγχείρημα να στήσει τη μουσική παράσταση που θα δώσει η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού στις 3 Φεβρουαρίου, στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

«Μύθος» είναι ο τίτλος της συναυλία αυτής κατά την διάρκεια της οποίας η δημοφιλής ερμηνεύτρια θα ξετυλίξει, ολοζώντανα μπροστά στο κοινό της, στιγμές από μια λαμπρή μουσική διαδρομή που μετρά 60 ολόκληρα χρόνια! Εξήντα χρόνια γεμάτα μεγάλα τραγούδια, σημαντικές συνεργασίες και μουσική, πολύ μουσική.

Εξάλλου, η Μαρινέλλα ήταν από τις ελάχιστες ερμηνεύτριες του ελληνικού τραγουδιού που κατάφερε να συνδυάσει, με αριστοτεχνικό τρόπο, την εξαιρετική ερμηνεία με την εντυπωσιακή, με έντονα θεατρικά στοιχεία, σκηνική παρουσία. Για εκείνη, άλλωστε, η σκηνή, είτε επρόκειτο για συναυλία είτε για θέατρο, ήταν πάντα η ίδια: ο χώρος στον οποίο κατέθετε το ταλέντο και την ψυχή της.

Αυτό ακριβώς θα κάνει, με τον ίδιο άσβεστο ενθουσιασμό, και στη νέα της ζωντανή εμφάνιση η οποία θα φέρει την σκηνοθετική υπογραφή του Γιώργου Νανούρη, ενός ανθρώπου που έχει αποδείξει στο παρελθόν πως ξέρει να βγάζει στην επιφάνεια τα βαθύτερα συναισθήματα σημαντικών καλλιτεχνών. Το είχε πετύχει, εξάλλου, και στο παρελθόν με την Χαρούλα Αλεξίου και την επιτυχημένη μουσική παράσταση «Χειρόγραφο».

Η περίπτωση της Μαρινέλλας είναι, βεβαίως, διαφορετική, καθώς εκείνη έχει πείρα στο θεατρικό σανίδι την οποία μάλιστα απέκτησε από τα νεανικά της κιόλας χρόνια. Αυτή τη μεγάλη και λαμπερή διαδρομή θα έχει την ευκαιρία να περπατήσει μαζί της και το κοινό σε μια βραδιά που τα τραγούδια θα περπατήσουν χέρι – χέρι με το χθες και το σήμερα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ένα μέρος των εσόδων της βραδιάς θα διατεθεί για τους σκοπούς του Σωματείου «Ελπίδα» - Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο που γιορτάζει φέτος τα 30 χρόνια προσφοράς του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης