«Re-Start» για τον τραγουδοποιό Παύλο Καρποδίνη

«Re-Start» για τον τραγουδοποιό Παύλο Καρποδίνη

Στο Γυάλινο Up Stage 1η & 8 Νοεμβρίου

pavlos
Mε την παράσταση «Re-Start» την Παρασκευή 1η Νοεμβρίου και την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου στο Γυάλινο Up Stage «εγκαινιάζει» ο τραγουδοποιός Παύλος Καρποδίνης τη μουσική σεζόν, παρουσιάζοντας νέες και παλαιότερες δημιουργίες του αλλά και αγαπημένα τραγούδια διαλεγμένα από την ελληνική δισκογραφία. Δίπλα του σ’ αυτή την ξεχωριστές βραδιές, δυο σημαντικές ερμηνεύτριες. Την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου η Εβίτα Αντωνέλλου και η Κική Γιαμπουρά και στις 8 Νοεμβρίου η εκλεκτή Μαριάννα Ευστρατίου και η Κέλλυ Κουνάκη.


Παίζουν οι μουσικοί: Γιάννης Τσόλκας – πιάνο, Πάνος Τζινιόλης – τύμπανα, Βασίλης Καραχούτης – μπάσο, Νίκος Κρέτσης – μπουζούκι

Ο Παύλος Καρποδίνης, ένας καλλιτέχνης με σταθερά και σημαντικά βήματα στο χώρο της μουσικής, έχει εκδόσει δύο δiσκογραφικές δουλειές που πατούν σε διάφορα μουσικά είδη από ηλεκτρικό ήχο, μπαλάντες μέχρι ζεϊμπέκικα. Την "Πρώτη μετάδοση" και τα "Αρώματα της μοίρας" στην οποία συμμετέχουν η Ηρώ Ησαία και ο Κώστας Μάντζος.

Από το 2000 συμμετέχει στην Έντεχνη Ορχήστρα του πολιτιστικού του Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος όπου και συνεργάστηκε με πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες (Δ. Μητροπάνος, Α. Καλογιάννης, Γ. Ανδρεάτος κλπ.) και συμμετείχε στην δημιουργία πολλών συναυλιών – αφιερωμάτων σε μεγάλους Ελληνες δημιουργούς (Μ. Θεοδωράκης, Μ. Χατζιδάκις, Μ. Λοΐζος κλπ. ) στην Ελλάδα και την Κύπρο. Παράλληλα, με το συγκρότημα ‘ΟΜΟΡΟΝ’ πραγματοποιεί συναυλίες σε γνωστές μουσικές σκηνές καθώς και σε δήμους της Αττικής.


pavlos
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης