Βίκυ Καρατζόγλου: «Σάββατο σε δυο πράξεις» στο Σταυρό του Νότου

Βίκυ Καρατζόγλου: «Σάββατο σε δυο πράξεις» στο Σταυρό του Νότου

Ένα δυναμικό πρόγραμμα με τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία, τραγούδια που αγαπήθηκαν μέσα από τα live της, νέα τραγούδια που θα μας συστήσει, αλλά και μια διαφορετική ματιά σε παλιότερα κλασικά.

deltio5
Σερφάροντας στα πολιτιστικά αυτές τις μέρες, έπεσε το μάτι μου σε ένα καινούριο project που ετοιμάζει μια από τις νέες αγαπημένες μου φωνές, τη Βίκυ Καρατζόγλου. Μια πρόταση που ετοίμασε με τους συνεργάτες της για το Σταυρό του Νότου, με τον τίτλο «Σάββατο σε δυο πράξεις» κάτι που από μόνο του μου τράβηξε την προσοχή.
Ψάχνοντας λίγο παραπάνω και διαβάζοντας το δελτίο Τύπου, κατάλαβα για μια ακόμη φορά ποσό δυνατό είναι το αίσθημα της ομαδικότητας σε αυτό το κορίτσι.

Με αυτήν την αφορμή την πήρα τηλέφωνο και της ζήτησα να μου μιλήσει γι’ αυτούς τους ανθρώπους που έχει σαν συνοδοιπόρους σε αυτό το μουσικό-καλλιτεχνικό της ταξίδι, αυτούς που μαζί τους χτίζει την Βίκυ.

Β.Κ. «Η τελική εικόνα που βγαίνει πάνω στη σκηνή είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς. Θεωρώ πως στις μέρες μας, μπορούμε να πάμε μπροστά λειτουργώντας μέσα σε ομάδες.

Έχω μεγάλη περηφάνια για τους συνεργάτες μου. Είναι αξιοθαύμαστοι συνολικά, αλλά και ο καθένας ξεχωριστά, τόσο στη δουλειά τους όσο και σαν προσωπικότητες. Κάτι που με κάνει να νιώθω ακόμη πιο τυχερή.

deltio2
Κλείσιμο


Πριν σας μιλήσω όμως για τους ανθρώπους που δουλεύουμε μαζί για τις live εμφανίσεις μου, θα ήθελα να αναφερθώ σε μια ομάδα ανθρώπων που είναι ακόμη πιο σημαντική. Είναι οι δημιουργοί που μου δείχνουν την εμπιστοσύνη τους και μου χαρίζουν τα τραγούδια τους για να έχω λόγο να κάνω live και να έρθει ο κόσμος να με ακούσει. Για όλους αυτούς ελπίζω να έχω την ευκαιρία να μιλήσω ξεχωριστά.

Για την ομάδα των live που με ρώτησες..
Ο βασικότερος συνεργάτης μου είναι ο Αντώνης Θυσιάδης. Είναι ο παραγωγός και μανατζερ μου. Μαζί διαλέγουμε τα νέα μου τραγούδια, concept για τα live μου αλλά κάτι που τον κάνει ξεχωριστό για εμένα είναι πως συχνά με φαντάζεται να λέω τραγούδια που δεν θα είχα σκεφτεί, που ακόμη και να τα έβλεπα θα έλεγα, μπα αυτό όχι. Στην αρχή, σχεδόν πάντα διαφωνώ μαζί του σε αυτές τις προτάσεις, αλλά στο τέλος όταν τα τραγουδώ, τα αγαπώ και γίνονται με κάποιο μαγικό τρόπο δικά μου. Γενικά έχουμε κοινή ματιά και αισθητική και παίρνουμε μαζί τις σημαντικές αποφάσεις.

deltio3


Τα τελευταία χρόνια είναι δίπλα μου και ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης. Ένας σπουδαίος ηθοποιός, που εδώ και 2 σεζόν με σκηνοθετεί και έχει κατάφερει και να με «ξεκλειδώσει». Τον εμπιστεύομαι πολύ, έχει μέτρο, καλλιτεχνικό ήθος, μια ποιότητα και μαζί του νιώθω πως γίνομαι καλύτερη.

Ίσως τον σημαντικότερο ρόλο επάνω στην σκηνή μαζί μου τον παίζει η ομάδα των μουσικών, μια εξαίρετη ομάδα με μαέστρο τον Άκη Κατσουπάκη.

Ο Άκης είναι υπέροχος, έμπειρος μουσικός, με χιούμορ και μεγάλο ταλέντο στις ενορχηστρώσεις.

Με την Άννα Λάκη (ακορντεόν), είμαστε μαζί από τις πρώτες δικές μου live παραστάσεις , πριν καν ακόμα αποκτήσω δικά μου τραγούδια. Τι να πω γι’ αυτόν τον άνθρωπο και μουσικό, είναι πια οικογένεια.

ΟΙ μικροί της παρέας, τα ταλέντα μας, ο Δημήτρης Τσόλης (τύμπανα) και ο Λάμπρος Παπανικολάου (μπάσο), πάντα μελετημένοι και οργανωμένοι παρά το νεαρό της ηλικίας τους, δίνουν την φρεσκάδα τους και μια άλλη δυναμική στο Live μας. Εδώ να συμπληρώσω πως είναι και μεγάλοι καρδιοκατακτητές.

Τέλος, ο Ιάσωνας Μαυρογεώργος (κιθάρες)που ήρθε φέτος στην παρέα μας και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτή μου την επιλογή.

Την ομάδα συμπληρώνουν δυο εξίσου σημαντικοί συνεργάτες, η Νικόλ Παναγιώτου (styling) , που άλλαξε την εικόνα μου και έβγαλε τον πραγματικό μου εαυτό και ο Γιώργος Παρασκευόπουλος που εδώ και δέκα χρόνια φροντίζει τα μαλλιά μου και τα ξέρει καλύτερα και από εμένα.

Νιώθω ευγνωμοσύνη γι’ αυτή την ομάδα και μαζί τους είμαι σίγουρη για το αποτέλεσμα σε ό,τι θέλω να παρουσιάσω κάθε φορά.
Την επιτυχία του αποτελεσμάτος φυσικά θα την κρίνει και ο κόσμος».

vicky


«Σάββατο σε δυο πράξεις»
Ένα Σάββατο βράδυ, μία τραγουδίστρια, πέντε μουσικοί, ένας επισκέπτης κι ένα μπολ!
Ένα δυναμικό πρόγραμμα με τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία, τραγούδια που αγαπήθηκαν μέσα από τα live της, νέα τραγούδια που θα μας συστήσει, αλλά και μια διαφορετική ματιά σε παλιότερα κλασικά.
Μια παράσταση που θα ολοκληρωθεί με την ενεργή σας συμμετοχή, με τις δικές σας μουσικές προτάσεις.

Μια ιδέα του Αντώνη Θυσιάδη σε σκηνοθετική επιμέλεια Κωνσταντίνου Ασπιώτη.

Πιάνο-ενορχηστρώσεις:
Άκης Κατσουπάκης
Κιθάρα: Ιάσων Μαυρογεώργος
Ακορντεόν: Άννα Λάκη
Μπάσο: Λάμπρος Παπανικολάου
Τύμπανα: Δημήτρης Τσόλης

Για 2 Σάββατα, 19 Οκτωβρίου και 2 Νοεμβρίου.
Στα ντουέτα η Φωτεινή Βελεσιώτου ( 19/10) και η Γιώτα Νέγκα (2/11)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης