Το πιο μισητό τραγούδι στο YouTube ανήκει σε ράπερ, υποστηρικτή του Πούτιν

Το πιο μισητό τραγούδι στο YouTube ανήκει σε ράπερ, υποστηρικτή του Πούτιν

Το τραγούδι «Μόσχα» του Τιμάτι κατάφερε να συγκεντρώσει 1,48 εκατομμύρια dislikes

timai-n1
Κάθε ρεκόρ αρνητικής δημοφιλίας έσπασε το τραγούδι που ανήρτησε στο YouTube ο Ρώσος ράπερ Τιμάτι, ο οποίος θεωρείται από τους πιο θερμούς υποστηρικτές του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Το βίντεο με τίτλο «Μόσχα» αναρτήθηκε την παραμονή των δημοτικών εκλογών της περασμένης Κυριακής.

Το βίντεο με εικόνες από την ρωσικη πρωτεύουσα κατάφερε να συγκεντρώσει 1,48 εκατομμύρια dislikes υποχρεώνοντας τον δημιουργό του να το αποσύρει από το YouTube με τον ίδιο να λέει ότι το έκανε «για να σταματήσω το κύμα της αρνητικότητας».

Саша Чест feat. Тимати - Лучший друг (Премьера клипа, 2015)


Στους στίχους του τραγουδιού ακούγεται ο Τιμάτι να εξυμνεί τον δήμαρχο - και εκλεκτό του Κρεμλίνου - Σεργκέι Σομπιάνιν αλλά και να επικρίνει τις διαδηλώσεις του καλοκαιριού στη ρωσική πρωτεύουσα μετά την απαγόρευση συμμετοχής στις εκλογές που επιβλήθηκε σε υποψήφιους της αντιπολίτευσης.

Κλείσιμο
«Δεν πηγαίνω σε διαδηλώσεις, δεν λέω ψέματα», η Μόσχα «είναι η πόλη που δεν γίνονται παρελάσεις γκέι» τραγούδησε, μεταξύ άλλων, ο Ρώσος ράπερ.

Ο Τιμάτι, ο οποίος το 2015 είχε κυκλοφορήσει τραγούδι με τίτλο «Ο καλύτερος μου φίλος είναι ο Βλαντιμίρ Πούτιν», αρνήθηκε, πάντως, τις κατηγορίες ότι πληρώθηκε από την κυβέρνηση για να δημιουργήσει το επίμαχο τραγούδι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης