«I don't care»: Ed Sheeran και Justin Bieber έκαναν τα ψυχολογικά τους τραγούδι

«I don't care»: Ed Sheeran και Justin Bieber έκαναν τα ψυχολογικά τους τραγούδι

«Με όλους αυτούς τους ανθρώπους τριγύρω, με παραλύει το άγχος» τραγουδούν οι δύο σταρ στο single που μιλάει για τις εντυπώσεις τους από ένα πάρτι, ένα ντουέτο για το άγχος και την κοινωνική φοβία

Justin-Bieber-and-Ed-Sheeran
Λίγους μήνες αφότου ο Τζάστιν Μπίμπερ μίλησε δημοσίως για τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε, ο Καναδός τραγουδιστής και ο Βρετανός σταρ Εντ Σίραν παρουσίασαν σήμερα το νέο τραγούδι τους, ένα ντουέτο που μιλά για το άγχος και την κοινωνική φοβία.

"Με όλους αυτούς τους ανθρώπους τριγύρω, με παραλύει το άγχος", τραγουδούν οι δύο σταρ στο single "I Don't Care", που μιλάει για τις εντυπώσεις τους από ένα πάρτι.

"Δεν νομίζω ότι είμαι στη θέση μου απόψε. Όλοι έχουν τόσα πράγματα να πουν. Έχω την αίσθηση ότι δεν είμαι κανείς", λένε οι στίχοι του τραγουδιού.

Ed Sheeran & Justin Bieber - I Don't Care [Official Lyric Video]


Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Μπίμπερ συνεργάζεται με τον Σίραν. Το 2015 είχαν γράψει μαζί το τραγούδι Love Yourself, που ηχογράφησε τελικά ο πρώτος.

Κλείσιμο
Στα τέλη Μαρτίου, ο 25χρονος Καναδός καλλιτέχνης έγραψε στο Instagram ότι θέλει να επιλύσει τα προβλήματά του που έχουν "βαθιές αιτίες" για "να μην καταρρεύσει" και "να διατηρήσει τον γάμο του" με το μανεκέν Χέιλι Μπόλντουιν. Πριν από δύο χρόνια είχε διακόψει μια περιοδεία εξηγώντας ότι ήθελε να ξανασταθεί ψυχολογικά στα πόδια του.

Ο 28χρονος Εντ Σίραν έχει επίσης δηλώσει πολλές φορές δημοσίως ότι δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί στον ρόλο της διασημότητας, σε σημείο που αντιμετώπισε προβλήματα εθισμού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης