Νίκος Βέρτης: Ξεπέρασε τις 100 εκατ. προβολές το «Θέλω να με νιώσεις»

Νίκος Βέρτης: Ξεπέρασε τις 100 εκατ. προβολές το «Θέλω να με νιώσεις»

Το πρώτο ελληνικό τραγούδι που  ξεπερνά τα όρια στο youtube  χαρίζει στον τραγουδιστή άλλη μια μεγάλη πρωτιά  - Sold out και οι τρεις συναυλίες στο Βουκουρέστι, στις 27, 28 και 29 Μαρτίου

vertis_sinaulia
Ο πρώτος Έλληνας καλλιτέχνης που είδε ένα από τα τραγούδια του να ξεπερνούν τις 100.000.000 προβολές είναι ο Νίκος Βέρτης. Ο λόγος για το τραγούδι «Θέλω να με νιώσεις» από το άλμπουμ «Προτάσεις» που κυκλοφόρησε το 2013. 

Το κομμάτι, όπως αποδεικνύουν οι αριθμοί, αγαπήθηκε πολύ από το κοινό σε Ελλάδα και εξωτερικό και χάρισε στον τραγουδιστή άλλη μια μεγάλη πρωτιά. 

Tο βίντεο κλιπ δημοσιεύθηκε στο youtube τον Ιούνιο του 2014, ενώ τη μουσική στο τραγούδι υπογράφει ο Δημήτρης Δέκος και τους στίχους η Ρένα Καμάρη.

Οι εικόνες ξυπνούν μνήμες από τη μεγάλη περιοδεία  του σε όλη την Ελλάδα το καλοκαίρι του 2013, καθώς το βίντεο κλιπ της ατμοσφαιρικής μπαλάντας οπτικοποιήθηκε από τις συναυλίες, υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια του  Luydmil Illarionov - Liusi. 

Ακούστε το τραγούδι 

Nikos Vertis - Thelo na me nioseis (Official Videoclip)


Ο Νίκος Βέρτης ετοιμάζεται για ένα sold out τριήμερο εμφανίσεων (27, 28, 29 Μαρτίου) στο Βουκουρέστι, έτοιμος να προσφέρει την απόλυτη διασκέδαση  και εκτός συνόρων.

Λίγες ημέρες πριν τις συναυλίες ο ίδιος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο  instagram: «3 days in a row...! Thank you so much Romania...Love you I will give my best!! 🇬🇷🇷🇴 #NikosVertis #Live #Concert #Romania #Bucharest #SalaPalatului #March2019»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

3 days in a row...! Thank you so much Romania...Love you I will give my best!! 🇬🇷🇷🇴 #NikosVertis #Live #Concert #Romania #Bucharest #SalaPalatului #March2019

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikos Vertis (@nvertis) στις

Κλείσιμο


Και το 2018 ο  δημοφιλής τραγουδιστής έδωσε εξαιρετικές μουσικές παραστάσεις στο Βουκουρέστι, τις οποίες παρακολούθησαν 9.000 θεατές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης