Η Ελληνική Συμφωνική Ορχήστρα Νέων σε μία μοναδική συναυλία

Η Ελληνική Συμφωνική Ορχήστρα Νέων σε μία μοναδική συναυλία

Για πρώτη φορά στην Αθήνα η διάσημη βιολονίστα Hyeyoon Park

elson
Η Ελληνική Συμφωνική Ορχήστρα Νέων (ΕΛΣΟΝ) ανοίγει δυναμικά την καλλιτεχνική της περίοδο για το 2019 με μια μοναδική συναυλία στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος το Σάββατο 9 Μαρτίου 2019, υπό τη διεύθυνση του μουσικού διευθυντή και ιδρυτή της Διονύση Γραμμένου. 

Έκπληξη για το φιλόμουσο κοινό είναι η συμμετοχή της διάσημης βιολονίστα, Hyeyoon Park, η οποία θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στην Αθήνα.

Στη συναυλία θα παρουσιαστούν τα έργα: Έντβαρντ Γκρηγκ Κουαρτέτο εγχόρδων αρ. 1 σε σολ ελάσσονα, Π. Ι. Τσαϊκόφσκι Κουαρτέτο εγχόρδων αρ. 1 σε ρε μείζονα, Σερενάτα για έγχορδα σε ντο μείζονα, Τζάκομο Πουτσίνι Χρυσάνθεμα, Καρλ Μαρία φον Βέμπερ Κουιντέτο για κλαρινέτo έργο 34, Φέλιξ Μέντελσον Κοντσέρτο για βιολί σε ρε ελάσσονα.

Στις 9/3 8.30 μ.μ. στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος 
Είσοδος ελεύθερη με δελτία προτεραιότητας, που διανέμονται μία ώρα πριν την έναρξη της συναυλίας

Μουσική Δωματίου και Ορχήστρα Εγχόρδων της ΕΛΣΟΝ | 9 Μαρτίου 2019


Η Ελληνική Συμφωνική Ορχήστρα Νέων (ΕΛΣΟΝ) αποτελείται από νέους Έλληνες μουσικούς από όλη την ελληνική επικράτεια αλλά και Έλληνες μουσικούς που ζουν στο εξωτερικό και φιλοξενείται από την Εθνική Λυρική Σκηνή, στις νέες της εγκαταστάσεις στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Στόχος της είναι να καλύψει αυτό το σημαντικό κενό της χώρας μας, σε σχέση με την αντίστοιχη παράδοση των υπόλοιπων ευρωπαϊκών χωρών, και αποσκοπεί κυρίως στον εντοπισμό, την καθοδήγηση, την εκπαίδευση και την ανάδειξη νέων ταλαντούχων μουσικών στο συμφωνικό και οπερατικό ρεπερτόριο, υπό την καθοδήγηση διεθνούς φήμης σολίστ και εξαρχόντων των ελληνικών αλλά και μεγάλων ευρωπαϊκών ορχηστρών. Οι συναυλίες και η λειτουργία της Ελληνικής Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων την τρέχουσα καλλιτεχνική περίοδο υποστηρίζονται από το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, το οποίο είναι ιδρυτικός χρηματοδότης της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης