Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης πρωταγωνιστεί στο νέο βίντεο κλιπ του Restelio

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης πρωταγωνιστεί στο νέο βίντεο κλιπ του Restelio

Eμφάνιση-έκπληξη του πασίγνωστου ηθοποιού, για πρώτη φορά σε μουσικό κλιπ

Restelio_-_Μπουγιουρης_2
Την έκπληξη κάνει για μια ακόμη φορά ο εξαιρετικά ταλαντούχους ράπερ και τραγουδοποιός Restelio. Στο βίντεο κλιπ του ολοκαίνουργιου single  «Κρυφή Αγάπη»  πρωταγωνιστεί ο πασίγνωστος ηθοποιός Παναγιώτης Μπουγιούρης. Ο Restelio βγάζει έτσι έναν ακόμη άσο από το μανίκι του, μιας και η συμμετοχή του Μπουγιούρη λειτουργεί συμβολικά και σαν επιπλέον επιβεβαίωση της ποιοτικά άρτιας δουλειάς που έχει γίνει στην παραγωγή, τόσο του τραγουδιού όσο και του βίντεο-κλιπ που σκηνοθέτησε ο Νίκος Βλάχος.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο δημοφιλής ηθοποιός συμμετέχει για πρώτη φορά σε μουσικό κλιπ, κάτι που οφείλεται στη φιλία του με τον Restelio.

To single «Κρυφή Αγάπη»  ;eρχεται ακριβώς μετά από την επιτυχία του «Ναι σε όλα», ένα κομμάτι που είχε προκαλέσει έντονες συζητήσεις, λόγω των καυστικών αναφορών του στο πολιτικό σκηνικό της Ελλάδας.

Αυτή τη φορά ο Restelio επιστρέφει με ένα τραγούδι που κινείται στα όρια του mainstream και αναδεικνύει τον τρόπο και το ύφος που αφουγκράζεται ο ταλαντούχος ράπερ την πραγματικότητα από την οποίαν εμπνέεται. Το τραγούδι ντύνει με την υπέροχη φωνή της η Λήδα Αγγελάκη, η leader τραγουδίστρια των Vanila Swing.

Το τραγούδι κυκλοφορεί επίσημα από την νέα μεγάλη δύναμη στον χώρο, την Real Music και είναι διαθέσιμο στις μεγαλύτερες ψηφιακές πλατφόρμες.


Το βίντεο κλιπ του «Κρυφή Αγάπη»





Οι δύο καλλιτέχνες και φίλοι, Παναγιώτης Μπουγιούρης και Restelio σε... αιματηρό στιγμιότυπο αλα Wolverine


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης