Στο Θέατρο Παλλάς ο Σταμάτης Σπανουδάκης: «Ψυχή μου, μη λυγίζεις»

Στο Θέατρο Παλλάς ο Σταμάτης Σπανουδάκης: «Ψυχή μου, μη λυγίζεις»

Δευτέρα 29 και Τρίτη 30 Οκτωβρίου

ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ_ΣΤΑΜΑΤΗΣ
Στο Θέατρο Παλλάς τη Δευτέρα 29 και την Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018, ώρα 9.00 μμ, ο Σταμάτης Σπανουδάκης θα παρουσιάσει σε δύο μοναδικές συναυλίες κομμάτια από το νέο δίσκο του με τίτλο «Ψυχή μου, μη λυγίζεις», μαζί με τις πιο αγαπημένες μουσικές στιγμές του.

«Ένας στίχος του 2003 που γίνεται τραγούδι, που γίνεται δίσκος, που γίνεται συναυλία. Μια «κουβέντα» μυστική που καλεί στην έσω ζωή και στην αποφυγή των καθημερινών παγίδων του «κόσμου». Μια μουσική γλυκιά μα κι αντρειωμένη, μια μελωδική ανάσα σε όσα μας ταλαιπωρούν και μας τρομάζουν. Σε όσα γίνονται γύρω και μέσα μας. Εκούσια και ακούσια», τονίζει ο Σταμάτης Σπανουδάκης.


«Έλληνες, πιο ψηλά τα κεφάλια! Τα ρητά των προγόνων μας που «αίμα, δάκρυ και θυσίες σου ζητάνε», η «Φοβερά Προστασία», η παρηγοριά που απλόχερα μας δίνεται και η αιώνια παρουσία, που ζητάει επίμονα, αλλά ευγενικά, να ανοίξεις επιτέλους την πόρτα της καρδιάς σου. Μία συναυλία, λοιπόν, με καινούργια κομμάτια και παλιότερες αγαπημένες στιγμές, σε μια «λάθος εποχή» που αποδεικνύεται, όμως, τόσο κατάλληλη για όσους τον «αγώνα τον καλό αγωνίζονται» καταλήγει ο γνωστός δημιουργός.

ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ_ΠΑΛΛΑΣ_29-30_10_2018_ΑΦΙΣΑ



Μαζί του:

η ορχήστρα εγχόρδων «Τάμαλο», με σολίστ τον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη (βιολί) και τον Δημήτρη Κοτταρίδη (βιολοντσέλο),

Κλείσιμο
οι Πάνος Κατσικιώτης (ντραμς), Νίκος Χατζόπουλος (κοντραμπάσο), Γιώργος Κοντοβάς (πιάνο),

η τετράφωνη μικτή χορωδία «Μελωδοί» με μαέστρο τον Γιώργο Ζιάκα,

και η Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου.

Από τα έσοδα της συναυλίας θα ενισχυθούν τα παιδικά ιδρύματα της Ιεράς Μητρόπολης Σιγκαπούρης και Νοτίου Ασίας. Συγκεκριμένα, θα δοθούν για την εκπαίδευση, τη στέγαση και την ιατρική περίθαλψη 1.000 παιδιών στο Μεντάν της Ινδονησίας, όπου η Ιερά Μητρόπολη λειτουργεί 5 σχολεία (νηπιαγωγείο, δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο, πολυτεχνική σχολή), οικοτροφείο και νοσοκομείο. Με αυτή την φροντίδα, τα παιδιά από τις φτωχογειτονιές του Μεντάν διασώζονται από τις συμμορίες, την κακοποίηση, τα ναρκωτικά και την εγκληματικότητα, και μορφώνονται, ώστε να ζήσουν ως ενήλικες στην πατρίδα τους και να μην αναγκαστούν να πάρουν τον επικίνδυνο δρόμο της παράνομης μετανάστευσης.


Διάθεση εισιτηρίων

www.viva.gr
Ταμεία Θεάτρου Παλλάς, τηλ. 210 3213100
Ομαδικές κρατήσεις: τηλ. 210 3639343

Τιμές εισιτηρίων

Ζώνη Δ: 15 € (Μόνο εκπτωτικά εισιτήρια*)
Ζώνη Γ: 20 €
Ζώνη Β: 35 €
Ζώνη Α: 45 €
Διακεκριμένη Ζώνη: 55 €
VIP Ζώνη: 70 €

(*) Τα εκπτωτικά εισιτήρια εκδίδονται μόνο στη Ζώνη Δ σε περιορισμένο αριθμό και αφορούν ΑΜΕΑ, φοιτητές, παιδιά έως 18 ετών και ανέργους με κάρτα ανεργίας ΟΑΕΔ.


Τη συναυλία οργανώνει το Μελωδικό Καράβι.

Χορηγοί της συναυλίας είναι η Ελληνική Εταιρία Γρανιτών και οι Γραφικές Τέχνες Λυχνία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης