Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Hotel Ερμού

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Hotel Ερμού

Από 26 Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο

Eleonora_Zouganeli
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη φέτος σας προσκαλεί να “διανυκτερεύσετε” στο Hotel Ερμού.

Ένα πρόγραμμα με τη γοητεία που έχουν τα κλειστά δωμάτια των ξενοδοχείων που ανοίγουν για εμάς και γίνονται δικά μας για ένα ή περισσότερα βράδια, με τα μυστικά και τις ιστορίες τους. Ένα πρόγραμμα για αυτά που συμβαίνουν μέσα σε μια νύχτα και για τα άλλα που κρατάνε για μια ζωή. Για αυτά και εκείνους που ξημερώνονται μαζί μας. Για όλα όσα εξομολογούνται και όλα όσα τελικά τραγουδιούνται.

Eleonora_HOTEL_Ermou_sk
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη κρατάει στα χέρια της τα “δεύτερα κλειδιά” όλων των δωματίων και μας ξεναγεί από όροφο σε όροφο τραγουδώντας όλα όσα δικά της έχουμε αγαπήσει, όλο όσα άλλων έχει αγαπήσει εκείνη και όλα όσα φέρνουν τελικά μαζί την παρέα “ενοίκων” κάθε βραδιά στο Hotel Ερμού. Από δωμάτιο σε δωμάτιο και από ιστορία σε ιστορία χτίζεται ένα πρόγραμμα που θα τα έχει όλα. Και τις εσωτερικές και δυνατές ερμηνευτικά στιγμές της Ελεωνόρας αλλά και τις έξω καρδιά και απόλυτα ψυχαγωγικές και διασκεδαστικές. Αυτό εξάλλου που έχει κατακτήσει η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είναι να αναγνωρίζεται απ’ όλους ότι είναι μια ερμηνεύτρια που μπορεί να κινηθεί άψογα σε όλα τα ρεπερτόρια και τα είδη.

Μαζί της, ξεχωριστή θέση στην καρδιά της Ελεωνόρας με “Αγάπη Δεμένη”, αλλά και στο Hotel Ερμού, ας πούμε κάτι σαν concierge, θα έχει ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος. Ας πούμε ότι κάποια θα συναντηθούν με την Ελεωνόρα στο piano bar για ένα πραγματικά ξεχωριστό στιγμιότυπο πιάνο φωνή.

Μαζί της επί σκηνής και σε αυτές τις εμφανίσεις, οι εξαιρετικοί συνεργάτες μουσικοί: Μιχάλης Καπηλίδης – Ντραμς, Δημήτρης Μπαρμπαγάλας – ακουστική και ηλεκτρική Κιθάρα, Νίκος Πασσαλίδης - Μπουζούκι, λαούτο, μαντολίνο, ακουστική κιθάρα, Βασίλης Νησόπουλος – Μπάσο, Peter Macrae Jaques - πνευστά και Ντίνος Χατζηιορδάνου - Ακορντεόν.

Κλείσιμο
Υπεύθυνοι ήχου είναι οι: Brian Coon και Δημήτρης Σαμαράς.

Σχεδιασμός φώτων: Περικλής Μαθιέλλης

Όπως καταλαβαίνετε όλα τα μυστικά του ξενοδοχείου δεν μπορούν να αποκαλυφθούν. Ό,τι συμβαίνει στο Hotel Ερμού, μένει στο Hotel Ερμού. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη λοιπόν σας προσκαλεί για διπλή διανυκτέρευση στο Hotel Ερμού, κάθε Παρασκευή και Σάββατο από 26 Οκτωβρίου.

Ερμού 152
Ώρα έναρξης: 11:00 μ.μ.
Τηλ. Επικοινωνίας και κρατήσεων: 210.3463003
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης