Τραγουδιστής της ροκ καρφώνει τον Κάνιε Γουέστ: «Η μουσική του είναι χωρίς νόημα»

Τραγουδιστής της ροκ καρφώνει τον Κάνιε Γουέστ: «Η μουσική του είναι χωρίς νόημα»

«Μου αρέσουν μερικοί ρυθμοί ραπ, αλλά δεν έχουν προχωρήσει καθόλου πιο πέρα», είπε ο Ρότζερ Ντάλτρεϊ

kanye-west
Ο Ρότζερ Ντάλτρεϊ δεν πιστεύει ότι ο hip-hop έχει εξελιχθεί από τότε που εμφανίστηκε στη μουσική σκηνή, ενώ ταυτόχρονα λέει ότι τη μουσική του Κάνιε Γουέστ είναι «χωρίς νόημα». Ο Ντάλτρεϊ κυκλοφόρησε το δέκατο σόλο άλμπουμ του με τίτλο «As Long As I Have You» την ίδια μέρα (1η Ιουνίου) που ο Γουέστ κυκλοφόρησε το δίσκο του με τίτλο «ye».

Όταν ρωτήθηκε εάν γνωρίζει τη μουσική του Κάνιε ο Ρότζερ είπε στο Rolling Stone: «Τον ξέρω γιατί συμμετείχε σε ένα μεγάλο φεστιβάλ της Αγγλίας πριν από λίγα χρόνια», θυμίζοντας τη συμμετοχή του Γουέστ στο Glastonbury το 2015. Και συνέχισε λέγοντας: «Είναι λυπηρό για μένα, για να είμαι ειλικρινής μαζί σας. Μου αρέσουν μερικοί ρυθμοί ραπ, αλλά δεν έχουν προχωρήσει καθόλου πιο πέρα από την πρώτη φορά που βγήκαν αυτοί οι ρυθμοί».

Roger_Daltrey


Ο ροκ τραγουδιστής διευκρίνισε ότι η hip-hop μουσική δεν έχει εξελιχθεί καθόλου αν και όπως είπε υπάρχει ένας ράπερ που ξεχωρίζει. «Νομίζω ότι ο Έμινεμ εξακολουθεί να είναι ένας από τους πιο δημιουργικούς ανθρώπους σε ολόκληρη αυτή τη σκηνή. Είναι φανταστικός. Τον λατρεύω».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης