Οι Calexico στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού για δύο εμφανίσεις

calexico1

Την Τρίτη 3 και Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018 - Special Guests: TΑΚΙΜ, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Μόνικα

Ένα παλιό ρητό λέει: «Είναι θέμα μεγάλης αγάπης η επιστροφή των Calexico στην Ελλάδα». 18 ολόκληρα χρόνια μετά την «πρώτη επαφή», η σχέση αυτή ενηλικιώνεται στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, σε δυο βραδιές που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου.

Κάθε μία από τις δύο αυτές βραδιές, Τρίτη 3 & Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018, οι πόρτες θα ανοίξουν στις 20:00 και οι Calexico θα ανέβουν στην σκηνή στις 21:00.Οι Calexico αποφάσισαν να καλέσουν ως guests στις δύο τους παραστάσεις στο Ηρώδειο τους, ΤΑΚΙΜ, Ανδριάνα Μπάμπαλη και Μόνικα.
Οι συμμετοχές αυτές, θα είναι εμβόλιμες στην διάρκεια του show και παρά το ότι θα είναι ολιγόλεπτες, έχουν μεγάλη σημασία για τους «Αριζόνιους» φίλους μας, που τις καταθέτουν, σαν φόρο τιμής, στην αγάπη που συνδέει τις δύο κουλτούρες. Έτσι, λοιπόν, στην σκιά της Ακρόπολης, την Τρίτη 3 Ιουλίου θα βρεθούν μαζί τους για ένα όμορφο «στιγμιότυπο» μέλη των ΤΑΚΙΜ. Η Ανδριάνα Μπάμπαλη θα είναι μαζί τους και τις δύο βραδιές (3 και 4 Ιουλίου), ενώ από αυτά τα δύο βράδια, δεν θα μπορούσε να λείψει η Μόνικα, που έχει ιδιαίτερη σχέση μαζί τους.
Στους κατόχους εισιτηρίων ειδικών κατηγοριών (ΑΜΕΑ) η είσοδος στη συναυλία θα επιτραπεί με την επίδειξη των απαραίτητων δικαιολογητικών.

Οι τιμές των διαθέσιμων εισιτηρίων ξεκινούν από 33 ευρώ και φθάνουν τα 60 ευρώ.

Συγκεκριμένα:

Άνω Διάζωμα
Τα πρώτα εισιτήρια των 25 ευρώ (early bird) εξαντλήθηκαν.
Η τιμή έχει διαμορφωθεί στα 33 ευρώ

Κάτω Διάζωμα
Ζώνη Γ: 40 ευρώ
Ζώνη B: 45 ευρώ
Ζώνη A: 50 ευρώ
Διακεκριμένη Ζώνη Β': 55 ευρώ
Διακεκριμένη Ζώνη A': 60 ευρώΣημεία Προπώλησης

Η προπώληση εισιτηρίων γίνεται από το δίκτυο viva.gr

ηλεκτρονικά στο www.viva.gr
τηλεφωνικά στο 11876
Φυσικά Σημεία προπώλησης εισιτηρίων
Media Markt | Seven Spots | Viva Kiosk Σύνταγμα + Viva Spot Τεχνόπολη | Ευριπίδης Βιβλιοπωλεία | αθηνόραμαgr. | Yioleni's | Kremlino

Και στο Ταμείο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης