Η Mica Eio στο μουσικό φεστιβάλ Jazz & Blues Rallye 2018 του Λουξεµβούργου

Mica-Eio

Στις 21 Ιουλίου

Το Jazz & Blues Rallye είναι ένα µεγάλο πάρτυ µε πάνω από 37 stages που στήνεται στην “παλιά πόλη” του Λουξεµβούργου και φιλοξενεί µουσικούς από όλο τον κόσµο. Εκεί λοιπόν θα ακουστεί και µία Ελληνίδα καλλιτέχνιδα της οποίας η µουσική άγγιξε τα αυτιά των διοργανωτών του φεστιβάλ.
Η γεννηµένη στο Λονδίνο (Ελληνικής και Κυπριακής καταγωγής) Mica Eio, γράφει και ερµηνεύει µουσική η οποία συνδυάζει τον χαρακτήρα της pop και µίας µίξης στοιχείων µέσα από την soulful house των 90ʼs, Hip hop, την contemporary RnB και επιµένει (τουλάχιστον µε το 1ο της EP) σε µία old-school λογική στις παραγωγές της.

Όσο σπούδαζε µουσική, εργάστηκε κυρίως ως συνθέτρια και στιχουργός µε βάση της τα Jamestown studios στο Λονδίνο ενω παράλληλα, τραγουδούσε session στα New W%ve drum 'n' bass sets και τις Κυριακές βρισκόταν στο Greenwich µαθαίνοντας και τραγουδώντας gospel.
Tο 2010 συνεργάστηκε µε το τηλεοπτικό κανάλι Mega στο πλαίσιο του µουσικού τηλεοπτικού show "Just the two of us", µε την ιδιότητα του vocal coach.

Το ντεµπούτο EP της µε τίτλο "Magic Ball”, κυκλοφορεί από την "The Sound of Everything Records" µε tracks που βγάζουν έναν old-school αέρα αλλά µε αρκετά urban στοιχεία. Το τραγούδι της “Fed Up" απασχόλησε τα ραδιόφωνα το 2015 και το 2017 προτάθηκε από τον Hit Fm, µπαίνοντας στους τελικούς runnner up των µουσικών διαγωνισµών του Jumping fish µε µεγάλη έκθεση στα Αθηναικά ραδιόφωνα.

Στο Jazz & Blues Rallye 2018 στις 21 Ιουλίου, θα συνοδέψουν την Mica Eio on stage οι: Γιώργος Σταυρουλάκης στην κιθάρα/guitar synths, ο Χάρης Παναγιωτόπουλος στα τύµπανα και ο Δηµήτρης Μπίκος στο ηλεκτρικό µπάσο.ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης