«Ζωντανή ηχογράφηση» από τη λύρα του Νίκου Μανιουδάκη

nikos_manioudakis

Από τα 20 του χρόνια είχε δώσει το στίγμα του, έχοντας στην κατοχή του δικές του συνθέσεις στο μοτίβο της κρητικής μουσικής

Ο Νίκος Μανιουδάκης ασχολείται με τη λύρα από την ηλικία των εννιά ετών. H επαφή του με το κοινό ξεκίνησε στα δώδεκά του χρόνια, όταν τον κάλεσαν να παίξει λύρα σε κρητικό γάμο. Από μικρό παιδί μέχρι και σήμερα παίζει σε κρητικά γλέντια και γάμους.

Από τα 20 του χρόνια είχε δώσει το στίγμα του, έχοντας στην κατοχή του δικές του συνθέσεις στο μοτίβο της κρητικής μουσικής. Πάνω στο πάλκο δημιουργεί, γίνεται ένα με τη λύρα και μας ερμηνεύει την αρχέγονη κρητική μουσική με ορθότητα και ακρίβεια.

Μανιουδάκης Νίκος - Πόσων αντρώ τη δύναμηΒΡΟΝΤΗΣΑΝΟΣ ΣΚΟΠΟΣ - ΜΑΝΙΟΥΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ | Official Video Clip © 2016


Ηχογραφώντας το τελευταίο διάστημα τις εμφανίσεις του, αποφάσισε πως ήταν καιρός να μοιραστεί μαζί με τον κόσμο τη σύμπραξη αυτή. Τη σύμπραξη όλων, των συνεργατών του, του κοινού και των φίλων που, σε κάθε εμφάνιση έχουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της βραδιάς με το «Δούναι και λαβείν» συναισθημάτων που ανταλλάσσονται.

Με πολλή αγάπη και σεβασμό, σας παραθέτει αυτή τη ζωντανή ηχογράφηση, που περιέχει σκοπούς και τραγούδια από το μουσικό πλούτο της Κρητικής παράδοσης, συνθέσεις αξιόλογων συναδέλφων του και δικές του, σε στιγμές γλεντιού.


nikos_manioudakis1
nikos_manioudakis2
Έπαιξαν οι μουσικοί
Μακριδάκης Μάριος: Λαούτο
Πρινάρης Στέλιος: Λαούτο – φωνή
Ανδρουλάκης Στέλιος: Κρουστά:
Παπουτσάκης Δημήτρης: Κοντραμπάσο

Η «ζωντανή ηχογράφηση» κυκλοφορεί σε 2 cd από τη δισκογραφική εταιρεία «Αεράκης | Κρητικό μουσικό εργαστήρι & Σείστρον».

ΠΑΡΑΓΩΓΗ - ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ:
Δισκοπωλείο «Αεράκης» στην Πλατεία Κοραή 14 στο Ηράκλειο Κρήτης

ΣΧΟΛΙΑ (1)

petros papadakis

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΕ.....!!!!ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΕΣ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Dusi_Anatoli_poster

H μουσική παράσταση “Δύση - Ανατολή” είναι που συνδυάζει την πολυετή εμπειρία της ερμηνεύτριας και τραγουδοποιού στον κόσμο με το ταλέντο της στη μουσική σύνθεση