Ϛίγμα: Το Σάββατο 12 Μαΐου στο Γυάλινο Up Stage

Sigma22

Το πρόγραμμα αποκρυσταλλώνει την μέχρι τώρα πετυχημένη λιγατούρα της ομάδας, δίνοντας με ακόμα περισσότερη ακρίβεια το Στίγμα που τους έφερε μέχρι εδώ και που θα τους πάει μέχρι την πρώτη δισκογραφική τους δουλειά στο προσεχές μέλλον

Μετά τα «Φώτα Σκιάς» και το «Ταξίδι στο Strombolicchio», ο Βασίλης Αντωνάς επιστρέφει με τον Λέανδρο και την Αριστέα, στο Γυάλινο Upstage. Το πρόγραμμα αποκρυσταλλώνει την μέχρι τώρα πετυχημένη λιγατούρα της ομάδας, δίνοντας με ακόμα περισσότερη ακρίβεια το στίγμα που τους έφερε μέχρι εδώ και που θα τους πάει μέχρι την πρώτη δισκογραφική τους δουλειά στο προσεχές μέλλον. Δείγματα αυτής της δουλειάς, σε στίχους και μουσική Βασίλη Αντωνά, ενδεχομένως να παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια της παράστασης.
Στο τιμόνι της καλλιτεχνικής και γενικότερης διεύθυνσης, όπως πάντα, η διευθύντρια του Μουσικού Παράθυρου, Κατερίνα Νικολούτσου, η οποία και αρνήθηκε στην πρόταση που αναφέρεται σε αυτήν να χρησιμοποιηθεί το σύμβολο «ϛ», αντί των γραμμάτων «στ».

Φωνή: Αριστέα
Φωνή και κιθάρα: Λέανδρος
Επιλογές, ενορχήστρωση, συνθέσεις, πιάνο: Βασίλης Αντωνάς
Καλλιτεχνική Διεύθυνση, music coaching: Κατερίνα Νικολούτσου

Ώρα έναρξης: 21:30
Προπώληση εισιτηρίων
www.viva.gr
STIGMA

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Alkistis_Protopsalti

Η «Καλλιτέχνης για την ΕΛΠΙΔΑ» Άλκηστις Πρωτοψάλτη θα ερμηνεύσει, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τραγούδια στα Κινέζικα, τα Σουαχίλι, τα Αρμένικα, τα Γαλλικά αλλά και τα Ισπανικά, τα Αγγλικά και τα Ιταλικά χαρίζοντάς μας μοναδικές στιγμές ευαισθησίας, δύναμης και αισιοδοξίας με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο.

leonard-cohen

Στις 21 Σεπτεμβρίου η εύθραυστη αθωότητα της Nalyssa Green, το βαθύ εκφραστικό ηχόχρωμα της Sugahspank! και η καλλιεργημένη και ευέλικτη φωνή της Lou δημιουργούν μια μοναδική ζωντανή σύμπραξη προς τιμήν του Leonard Cohen