Μουσικό ταξίδι με τον Απόστολο Καλτσά και τη «Μythotopia»

Μουσικό ταξίδι με τον Απόστολο Καλτσά και τη «Μythotopia»

Ο Απόστολος Καλτσάς  με το κουιντέντο  «Μythotopia» θα ταξιδέψει τους φίλους της  μουσικής  την Κυριακή 11 Μαρτίου (9.30μμ) στο Αfrikana jazz club (Ιεροφαντών 13, Κεραμεικός) σε μαγικούς τόπους, με συνθέσεις που εναλλάσσονται από τη τζαζ και τον παραδοσιακό ήχο μέχρι  το ροκ και το μπλουζ

Από τους σημαντικούς μουσικούς της γενιάς του (ηλεκτρικό μπάσο), ο Απόστολος Καλτσάς  ήταν για αρκετά χρόνια μέλος τους συγκροτήματος «Υπόγεια Ρεύματα» έως ότου προχωρήσει σε δικές του δισκογραφικές δουλειές.

Στον πρώτο κύκλο τραγουδιών του ,τη «Μυθοτοπία», συμμετέχει μια πλειάδα από τους καλύτερους Έλληνες μουσικούς ενώ ερμηνεύουν πασίγνωστοι καλλιτέχνες όπως ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Χρήστος Θηβαίος, ο Πάνος Μουζουράκης και η Μάρθα Φριντζήλα. Μπαλάντες και ροκ δυνατοί ήχοι μας μεταφέρουν στα δρομάκια ονειρεμένων πόλεων (Βαρκελώνη, Αβάνα, Άμστερνταμ). 


Ωστόσο ο Απόστολος δεν ξεχνά και τα παιδικά του χρόνια στη Λαμία που αποτυπώνονται με νοσταλγία  στα «Χωριά του Δομοκού» και τη "Γενέθλια πόλη".

Στο δεύτερο κύκλο τραγουδιών του, τη «Μικρόγειο», μιλάει για την αξία των μικρών πραγμάτων πότε με ανατρεπτικό ύφος και πότε με τρυφερότητα. Από το δίσκο ξεχωρίζει η  «Μικρή Ελλάδα» με τη φωνή ενός δεκάχρονου κοριτσιού που σχολιάζει  την  παρακμή της Ιδέας του ελληνισμού ως πνευματικής και αισθητικής συνθήκης. Παράλληλα θα παρουσιάσει και  κομμάτια από την καινούρια δουλειά που ετοιμάζει.                                                           

Τα τραγούδια του έχουν σχεδόν πάντα δομή θεατρικού έργου ,απόρροια των σπουδών του στη θεατρολογία. Θερμά χειροκροτήματα έχουν αποσπάσει και οι εμφανίσεις του τα τελευταία χρόνια με την ταλαντούχα Αγγελική Τουμπανάκη.

Ο Απόστολος Καλτσάς  με το κουιντέντο  ««Μυθοτοπία»» θα ταξιδέψει τους φίλους της  μουσικής  την Κυριακή 11 Μαρτίου ( 9.30μμ) στο Αfrikana jazz club (ιεροφαντών 13 Κεραμικός ) σε μαγικούς τόπους με  συνθέσεις που εναλλάσσονται απ’ το τη μπαλάντα,τον παραδοσιακό ήχο μέχρι το ροκ και το μπλουζ.

Ωστόσο ο Απόστολος δεν ξεχνά και τα νεανικά του χρόνια στη Λαμία που αποτυπώνονται με νοσταλγία  στα  «Χωριά του Δομοκού».

Θερμά χειροκροτήματα έχουν αποσπάσει και οι εμφανίσεις του με την ταλαντούχα Αγγελική Τουμπανάκη:ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Dusi_Anatoli_poster

H μουσική παράσταση “Δύση - Ανατολή” είναι που συνδυάζει την πολυετή εμπειρία της ερμηνεύτριας και τραγουδοποιού στον κόσμο με το ταλέντο της στη μουσική σύνθεση