Η Madonna είναι ακόμα η βασίλισσα της ποπ!

Η Madonna είναι ακόμα η βασίλισσα της ποπ!

Η αειθαλής τραγουδίστρια έκλεψε την παράσταση στο αμερικάνικο Superbowl.

Η Madonna είναι ακόμα η βασίλισσα της ποπ!

Όσοι Αμερικάνοι είδαν το Superbowl την Κυριακή είχαν και ένα έξτρα show σαν μπόνους. Η Madonna έδωσε ένα φαντασμαγορικό show, παρουσιάζοντας το νέο της κομμάτι «Gimme all your Lovin», αλλά και τις πολύ μεγάλες της επιτυχίες Vogue, Music, Open Your Heart, Express Yourself και Like A Prayer.

Φέτος η τραγουδίστρια είχε μια δύσκολη διαδρομή. Και απόλυτα λογικό. Την τελευταία πενταετία γυναίκες-φαινόμενα όπως η Beyonce, η Lady Gaga, και η Rihanna έκαναν τον θρόνο της Madonna να τρίζει. Μαζί με το γεγονός ότι συνέχισε την «αναζήτηση» της στον κινηματογράφο με την ταινία W, που κυριολεκτικά τεμαχίστηκε από τους κριτικούς, όλα αυτά ήταν αρκετά για να την αφήσουν πίσω.

Η Madonna με την εμφάνισή της στο American Super Bowl έκλεισε πολλά στόματα και το show της ήταν απόλυτα συμβολικό.

Κλείσιμο

Η σκηνοθεσία, η ιδέα και η παρουσίαση όλα δική της ιδέα. Διάλεξε το super bowl, γιατί 111 εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο το παρακολούθησαν, ήταν δηλαδή η καλύτερη προώθηση για το νέο της single.

Άλλαξε τόσα πολλά ρούχα, που όλες οι ιστοσελίδες των μεγάλων εφημερίδων και περιοδικών την έχουν πρωτοσέλιδο.

Η Madonna ντύθηκε βασίλισσα -για ευνόητους λόγους- εμφανιζόμενη πάνω σε θρόν,  τραγουδώντας τα παλιά της χιτ. Ήταν σαν να έλεγε στις νεότερες διάδοχους της «ξεχάστε το». Το επόμενο λουκ ήταν cheerleader μια έμφαση στα νιάτα που ακόμα φαίνεται ότι έχει έστω και στην ψυχολογία η τραγουδίστρια, δηλαδή σαν μια σποντίτσα της Madonna «μια πενηντάρα ίσον δύο 25άρες». 

Η επόμενη της αμφίεση ως πολεμίστρια ήταν πολύ δυνατή, με drums και πολλά εφέ. Η Madonna δεν θα χάσει τον πόλεμο στην μάχη για τον θρόνο της. Τέλος το show έληξε με μια κλασική συνταγή της -το θέμα θρησκεία είναι μέσα στο μενού από την εποχή του Like a Prayer. Ντυμένη ιερωμένη, τραγούδησε με χορωδία γκόσπελ και δεύτερη φωνή τον Cee Lo Green.

Το λουκ της επιμελήθηκε η σχεδιαστρια θεατρικών κουστουμιών B. Akerlund και πολλά κομμάτια ήταν σχεδιασμένα από τον Riccardo Tisci του οίκου Givenchy Haute Couture. Το λουκ ολοκληρώθηκε με διαμάντια και χρυσό από τον Bulgari. Μια εμφάνιση πολλών καρατίων που δείχνει ότι η... γριά η κότα πραγματικά έχει το ζουμί.

Δείτε τo καθηλωτικό show της αειθαλούς Madonna

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης